Årets klubbresa till Björkliden Lappland 22 juli – 29 juli

Arrangör Björklidens Golfklubb
Tid 2022-07-22 12:002022-07-29 12:00
Plats Björkliden Lappland
Golf och boende i Björkliden 7 nätter
1800 kr
Golf och boende i Björkliden 6 nätter
1500 kr

Dags att boka årets klubbresa till Björkliden!

Även denna gång kommer årets aktivitetsveckan till klubbens vagga att handla om allt mellan fjällvandring, träffa gamla och nya vänner och naturligtvis golf i olika former. Klubben har förreserverat 5 stugor. Pris för inkvartering i stuga och golf dygnet runt på Björklidenbanan är 1800: - per person, 7 nätter. Stannar du en natt kortare t.ex reser upp med tåg, eller längre får du dra av eller lägga till 300:- per natt. 

Vi kommer som tidigare år att göra en del utflykter i närområdet och förhoppningsvis blir det ett besök på Narviks fantastiska golfbana som vi besökt flera gånger. En vandring till toppstugan Låkktatjåkko och en fisketur för de som är intresserade, finns också med i planerna. På programmet finns en lag- och en partävling, Arctic Solo, Björklidenmästerskapet, Lennart Molanders Vandringspris samt mycket spontan golf under midnattssolen.
 
Bokning av resa till Björkliden görs och betalas individuellt. Nedan finns förslag med tåg och flyg. Tåg från Stockholms central direkt till Björkliden är det absolut enklaste alternativet. Boka gör du lättast på SJ.se och gör då detta omgående då efterfrågan är stor på liggplatser och antalet är begränsat, dessutom ökar priset närmare avgång. Resan är öppen för medlemmar i Björklidens Golfklubb och det finns 25 platser förbokade i stuga. Om du har någon medföljande som inte är medlem i klubben eller tänker stanna kortare eller längre tid, så maila reseledarna. Sista dag för anmälan är 20 juni. 
 
Rekommenderad tågresa till/från Björkliden som bokas individuellt (bokas bäst på sj.se).
  • Tåg VY liggvagn avresa Stockholm 22 juli 18.11 ank. Björkliden 23 juli 11.18.
  • Tåg VY liggvagn avresa Björkliden 29 Juli 16.31 ank. Stockholm 30 juli 09.25

Det finns även flyg till Kiruna som är ett bra alternativ, det gäller även här att boka snabbt för att få plats till bra pris, både Norwegian och SAS flyger. Tänk på att det är tillägg för golfutrustning.

Nedan ett  förslag på flyg med Norwegian som flera deltagare redan bokat på.

  • 22 juli. Norwegian avresa Arlanda 14.55 ank. Kiruna 16.30  information om busstransfer kommer när när vi ser hur många som har informerat om behov vid anmälan. 
  • 29 juli. Norwegian avresa Kiruna 29 juli 17.00 ank Arlanda 18.35.
  • Se till att du bokar din resa med bagage dvs Lowfare+ och lägg till golfbag

För anmälan, bokning och betalning av plats i stuga och golf: Klicka på boka-knappen till vänster, men säkra först din resa med tåg/flyg så du ordnat transport. Ange om du har önskemål om transfer från flyg och vem/vilka du vill dela stuga med. Rum finns också att boka på hotellet men är betydligt dyrare (0980-64100). 

För frågor, maila någon av reseledarna Jarl Klang (jarl.klang@mail.com) och Ginger Flärvall (flarvall@gmail.com).

Välkommen på resan du också!

Björklidens Golfklubb