Skandinaviska 3P-träffen; Malmö, 19 juni

Arrangör Tomas & Dennis podcast
Tid 2022-06-19 10:0016:00
Plats Ungdomens hus, Norra Skolgatan 10B, Malmö, Malmö
Biljett
350 kr

Välkommen till Skandinaviska 3P-träffen i Malmö, den 19 juni.

– En dag med ro i sinnet.

 

Datum: 19 juni

Tid: 10.00 – 16.00

Plats: Ungdomens hus, Norra Skolgatan 10B, Malmö

Pris: 350 kr [självkostnadspris]

 

Huvudsyfte med vår träff:

Skandinaviska 3P-träffen är ett evenemang som samlar människor som vill lära sig mer om, samt hjälpa till att sprida tre enkla s.k. ”principer” [vägvisare] som försöker förklara hur alla upplevelser som vi människor har i livet, skapas psykologiskt, via en tanke som tar form i sinnet. Och att dessa tankar, ibland skymmer det medfödda välmående som döljer sig bakom tänkandet som pågår. Men… att så snart tänkandet skingras, får den ursprungliga hälsan möjlighet att träda fram igen; i ett klart och klokt sinne, som kan bära oss genom livet, trots alla utmaningar som vi stöter på då och då.

 

Bakgrund:

Skandinaviska 3P-träffen arrangerades för första gången i Malmö, år 2019. Därefter har vi setts i Stockholm, och online under pandemin. Nu… den 19 juni, är vi tillbaka i Malmö. Denna gång på Ungdomens hus.

 

Skandinaviska 3P-träffen har kommit till som en önskan om att vilja träffa andra människor som också ”snubblat över” principerna, för att kunna dela erfarenheter och insikter med människor med samma intresse.

 

Vad kan man förvänta sig?

På Skandinaviska 3P-träffen möter man alltså människor som är intresserade av principerna, och lyssnar till spännande föreläsare, samt deltar i gruppdiskussioner. Det blir som en slags “jam-session”, där alla som vill får dela med sig. Ett detaljerat program presenteras på plats.

 

Sex härliga timmar i harmoni, sinnesro och kärlek tillsammans med underbara människor som vill bygga en mer balanserad och välmående värld.

 

– Bjud in familj, vänner och kollegor.

 

Eventet är till för alla. Både för dem som redan fördjupat sig i de tre principerna, och för dem som aldrig hört talas om dem förut.

 

Varmt välkommen.

 

 Och... glöm inte att sprida ordet, och att bjuda in människor i din närhet.

 

 

Med vänlig hälsning,

Tomas Lydahl och Dennis Westerberg, från Tomas & Dennis Podcast