Hållbar mat varje dag! Digital föreläsning

Arrangör Energikontor Sydost
Tid 2022-10-20 18:3019:30
Plats Teams
Standardbiljett
 

Välkommen på digital föreläsning den 20 oktober kl. 18.30 – 19.30.


Vad är hållbar mat och vad är viktigast att satsa på – ekologiskt, lokalt eller klimatsmart? Hur är våra matvanor? Hur kan man äta mer grönt, hälsosamt och hållbart i vardagen – gott och barnvänligt. En föreläsning som tar upp alla frågor och tipsar om vad vi kan äta varje dag.


Ulrika Brydling är Ekokock, utnämnd till Årets Hållbarhetskock 2019, kokboksförfattare, föreläsare, kursledare och tävlingsledare inom hållbar måltid och som värnar om mångfaldssmaker och råvarors ursprung samt förespråkar naturlig mat på rena råvaror.
Hon jobbar som matinspiratör, projektledare och hållbarhets strateg på Coop Provköket samt ambassadör för Eldrimner och Framtidens Frukt samt styrelseledamot i Ekologiska Lantbrukarna, Äkta Vara och Ekomatcentrum.


Föreläsningen är gratis och ett samarrangemang mellan energi- och klimatrådgivningen i Kronoberg, Blekinge och Kalmar län. 

Föreläsningen är en del av en serie klimatsmarta föreläsningar under 2022. Läs mer om de olika föreläsningarna.
----------------------------------------------------------

Personuppgiftshantering (GDPR)

Under eventet kommer Energikontor Sydost notera ditt deltagande i en lista, som vi sedan sparar på våra servrar och rapporterar in till våra projektfinansiärer som möjliggör att vi kan arrangera våra event. Vi kan komma att spela in eventet för att rapportera till våra finansiärer, men också för publicering på våra kanaler: webbsida och sociala medier. Det insamlade materialet sparas på våra servrar under tiden projektet pågår och så länge som projektfinansiären eller bokföringslagen kräver, vilket är kan vara upp till tretton år efter projekttidens slut. Därefter raderas uppgifterna.

För mer information om hur Energikontor Sydost hanterar personuppgifter, gå in på energikontorsydost.se/dataskydd