MEDITATIONSKURS ONLINE VÅREN 2022

Arrangör Kristina Lindgren
Plats Zoom
Meditationskurs vår 2022
1900 kr
Early bird pris (till 28/3) meditationsgrupp 2022
1615 kr

Onlinekurs i meditation!
6 söndagsmornar under våren

Söndagsmornar kl 8.30-10.30

Pris: 1900:- *

OBS! Early bird pris: 1615:- (innan 28/3)

Alla datum: 10/4, 24/4, 8/5, 22/5, 5/6, 19/6

ANMÄLAN & BOKNING AV PLATS:
Först får du fylla i några personuppgifter.
KOM IHÅG att ange eventuell tillval.

Du betalar direkt via Payson med kredit/betalkort eller direktlänk till din bank. Kvitto ges direkt vid betalning via Paysons betalservice. Vi skickar inte ut fakturor för detta kurs.


INRE FRED • STYRKA • LJUS (trots allt)
Meditation & dialog
Start söndag 10 april kl 8.30-10.30

En kurs för dig som vill fortsätta vara en resurs för dig själv och livet trots det oroande världsläget och all ovisshet som kan gör oss rådvilla inombords och osäkra i samhället.
Vi utgår från vars och ens nivå av erfarenhet, så kursen är för dig som önskar lära dig mer och använda meditationen som guide för din inre själsliga utveckling, hitta ett inre fredsläge samt som ett sätt att hålla nere din stress i vardagen.

Via medveten andning och meditation får vi mer klarhet, ett vitalt avslappnat sinne och börjar släppa fysiska spänningar och upplagrade toxiner i kroppen. Vår kropp är väldigt intelligent och vi kan via dessa processer omstrukturera hjärnan och nervsystemet till en bättre balans, effektivare andning och ökad livsenergi.

Du kommer i programmet att bli introducerad till bakgrund och vetenskap, samt medvetna andningsövningar som underlättar, slappnar av och balanserar andningen. Detta har gynnsam effekt även på bl.a. organen, matsmältningen och inte minst humöret och relationerna.

Kursen innehåller 6 lektioner live på zoom.

Du får en "workbook", med inspelade meditationer, andningsövningar och texter efter varje session.

Vi kommer att sätta upp en gruppchatt också.

Skulle du missa någon session så får du en inspelning av meditationen, och kan bli uppdaterad av Kristina om du önskar.

Pris: 1.900:- *
Early bird pris 1615:-   dvs15% rabatt före 28/3!

*Till kursen kan du välja att även boka 3 individuella sessioner med Kristina för 1490:- (3x30 min) Betalas separat efter din anmälan till kursen.


Välkommen!
Kristina Lindgren

Meditationslärare | psykosyntesterapeut

___________________* Kursavgifterna betalas endast tillbaka om kursen skulle ställas in, minus 10% administrationsavgift. Inga fakturor skickas ut. Priserna är för privatpersoner. Anmälan här är bindande.