YinYoga Deluxe i Trollhättan!

Arrangör Hello Creative
Tid 2022-05-28 10:0012:00
Plats Yoga-LiveInRoom Godhem Café & Butik Ladugårdsvägen 101 46170 Trollhättan, ...
Fullbokad
FULLBOKAD! Lördag 9 april, kl.10-12: YinYoga Deluxe i Trollhättan
300 kr
Lördag 28 maj: YinYoga Deluxe i Trollhättan
300 kr
Rabatterad Creative InSpirit session
650 kr


From Me to You! YinYoga Deluxe i Trollhättan!
En klass för alla sinnen, där vi varvar traditionella asanas från Yin Yogan med mjuka flödande rörelser. Vi stannar längre stunder i positioner, sittandes och liggandes, som arbetar med bindväven. Det ger Dig tid att möta dig själv, din kropp och andetag. Med kreativa intryck och verktyg så som avslappnande musik, vägledda meditationer, mantran, dofter, inspirerande kort, blir sinnena stimulerade och du kan fördjupa dig ytterligare i närvaron med dig själv. En utforskande resa i lugnt tempo - för sinne, kropp och själ!
Passar alla oavsett bakgrund och erfarenhet. 

Tema:
Lördag 9 april - "Växtkraft":  Vi välkomnar in vårens energi och planterar våra rötter. Bevarar det som berikar oss och ger näring till det vi vill välkomna in.
Lördag 28 maj - "Blomsterprakt": Naturen står i blom och livskraften inspirerar oss att välja glädje, värme och passion.

Kommande datum:
Lördagen 9 april och lördag 28 maj / klockan 10:00-12:00

Plats:  "Yoga -LiveInRoom", vån.2 - Godhem Café & Butik, Ladugårdsvägen 101, Överby - Trollhättan


Din Investering: 300kr inkl. ekologisk smoothie. Anmälan är bindande men ej personlig. Endast förbokning och ej drop-in. Begränsat antal platser. Anmälan senast kl.18:00, fredagen innan. 

Övrigt: Vi samlas på Godhem 15 minuter innan workshopen börjar. Vid ankomst tvättar vi händerna och går sedan gemensamt upp till andra våningen, samt spritar händerna uppe i yogasalen. Vänligen ta med egen yogamatta (om du har, annars finns det att låna), samt filt, mjuka kläder och en varmare tröja. Efter klassens cirka 2h, går vi ner till Godhem och får en ekologisk smoothie.. Du är också välkommen att handla i butiken med 10% rabatt (butiken är öppen kl.11:00-16:00)


Hjärtligt Välkommen Önskar,
Erica - Hello Creative 

Be Creative! Be Unique! Be You!

Det lilla extra... Creative InSpirit med Erica: Ge dig själv en privat session i vägledande kortsamtal, meditation och healing. Fördjupa din relation med din intuition, få guidning, och möt din kreativitet och dess uttryck.
Erbjudande för dig som bokat workshop: 650kr/1,5h (ordinarie 850kr)
Mejla förfrågan och bokning.

Om Erica Löfgren: Hon är en frilansande skådespelerska, teaterpedagog, manusförfattare, regissör och yogainstruktör med flera års erfarenhet i branschen. Med hennes företag Hello Creative vill hon med humor, värme och glädje att alla ska få ta del av sitt kreativa rum och personliga utveckling, utefter sina egna förutsättningar och intresse. Genom åren av hennes egna personliga utveckling, så har hon samlat ihop verktyg och nycklar som berikat henne, sin kreativitet och sitt själsliga anspråk. Något hon vill dela vidare.

------------------------------------------------------------------------------
VIKTIGT!
Vi håller Folkmyndighetens riktlinjer så som att hålla avstånd, tvätta och sprita händerna på plats, samt stannar hemma om vi känner minsta
symtom: ont i hals, förkylning, snuva, hosta, feber, trötthet och öm i kropp.