MEDITATIONSGRUPP ONLINE VINTERN 2022

Arrangör Kristina Lindgren
Plats Zoom
Meditationgrupp vinter 2022
1350 kr
Early bird pris (till 3/2) meditationsgrupp 2022
1100 kr

Onlinegrupp med meditation!
6 söndagsmornar i vinter.

Söndagsmornar kl 8.30-10.30

Pris: 1350:- *

OBS! Early bird pris: 1100:- (innan 3/1)

Datum: 16/1, 30/1, 13/2, 27/2, 13/3, 27/3

ANMÄLAN & BOKNING AV PLATS:
Först får du fylla i några personuppgifter.
KOM IHÅG att ange eventuell rabattkod.

Du betalar direkt via Payson med kredit/betalkort eller direktlänk till din bank. Kvitto ges direkt vid betalning via Paysons betalservice. Vi skickar inte ut fakturor för detta kurs.


Att mobilisera mod och känna mening!

ATT EXPANDERA DINA MÖJLIGHETER MED ÖKAD MEDVETENHET

TILLIT & TRYGGHET
Handlar om att stå i inre harmoni, vad som än händer i vår livssituation. Är vi i balans även om det blåser upp konflikter eller uppstår svårigheter kan vi göra bedömningar vad som är det bästa mest skonsamma agerandet.

Hur kan vi då skapa mer harmoni och en ljus i vårt inre, i vår upplevelse trots att vi lever i en orolig tid och kriser i vår egen situation eller omvärlden. Det enklaste och mest tillfredsställande är att anknyta till medvetandet och de inre resurserna vi bär på. Meditation kan hjälpa oss öka och behålla den kontakten, med riktning och grundning i vardagen.

MENINGSFULLA VAL
Vill vi välja en annan tillvaro, ett meningsfullt liv vi ännu inte kunnat skapa, behöver vi också ha en annan upplevelse behöver vi ha en klarhet och medvetenhet som gör att vi kan lyfta oss ur reaktionerna från och släppa taget om det förflutna. Det vi kan lära oss är också att transformera upplevelsen av negativa emotioner till mer positiva känslotillstånd. Att ge utrymme till mer klarhet i sinnet och hjärtfokuserad närvaro och på så vis lugna ner nervsystemet. Vi står då stabila och flexibla, och intuition och instinkt ger oss vägledning vi kan lära oss uppfatta och uppskatta.

Meditation hjälper oss också vara lugnet i stormen för andra, nära och kära som behöver få relation till sin inre trygghet. Det är vanan att stanna upp, att vara medveten, att vidga sinnet bortom reaktionerna som gör oss kreativa istället för destruktiva i nästa steg.

Att meditera i en gruppgemenskap är inte bara trevligt, det bildar även en trygghet, och ökar vårt lärande samt stödjer en djupare naturlig insikt och förändring i oss alla.

Kom med, för att bara njuta av stilla stunder tillsammans, och samtidigt passa på att få en egen utveckling i den situation du nu har.

Kristina guidar meditationer för ökad klarhet och kontakt med den du är. Övningarna hjälper till att etablera medveten närvaro, inre stabilitet, frihet och trygghet att stå i det ovissa.

Varje gång blir det även tid till att få kort undervisning, ställa frågor och dela era erfarenheter med varandra också.

Sessionerna spelas in så du kan lyssna på dem när du vill efteråt om du skulle missa en morgon.

Alla är välkomna till denna grupp. Det kan vara bra om du har någon meditationserfarenhet.

Varmt välkommen!


Välkommen!
Kristina Lindgren

Meditationslärare | psykosyntesterapeut

___________________
* Kursavgifterna betalas endast tillbaka om kursen skulle ställas in, minus 10% administrationsavgift. Inga fakturor skickas ut. Priserna är för privatpersoner. Anmälan här är bindande.