Pilotkurs - Från "duktig flicka" till nöjd kvinna!

Arrangör ANERI Vägledning
Tid 2022-02-15 18:3020:40
Pilotkurs - Från "duktig flicka" till nöjd kvinna
 

Välkommen - kursstart 15 februari

En kurs  som hjälper dig att släppa tyngande "duktighet" och överdriva prestationskrav.

Efter flera års arbete med nöjda klienter som fått stöd att gå från "duktig flicka" till nöjd kvinna, kommer jag nu hålla en online kurs på detta viktiga tema.

Det här är en intresseanmälan för att delta i pilotkursen! Du deltar till en kraftigt reducerad kostnad (- 40%) i utbyte mot att du hjälper mig med utvärdering under och efter kursen.

OBS! Detta är en intresseanmälan. För att din anmälan ska vara komplett behöver du betala in kursavgiften enligt uppgifterna du får på din bekräftelse. När kursen är betald är din plats garanterad och anmälan är då bindande.

Under kursen kommer du

• lära dig förstå mekanismerna bakom "duktigheten"
• lära dig enkla och konkreta metoder för att minska och hantera stress
• lära känna din ”duktig flicka" del, vad den egentligen vill och behöver
• identifiera och ladda ur begränsande tankemönster
• utforska och ladda ur utmanande situationer
• lära dig lyssna på och respektera dina gränser
• träna upp din inre vänlighet och en ny autopilot


Tid: Tisdagar, kl. 18.30 – 20.40
Plats: Online via Zoom
Kostnad: 3,950 kr  - Du betalar bara 2,370 kr
Omfattning: 6 tillfällen i grupp á 2 timmar plus paus + 1 ind.session á 45 minuter + 1 uppföljningstillfälle á 1,5 timme
Datum: 15 och 22 februari, 1,8,15 och 22 mars samt uppföljning den 12 april
Antal deltagare: max 8 personer

Lite snack - mycket verkstad! Det här är praktisk kurs som verkligen är "hands on" så du får möjlighet att göra mycket EFT knackning, på olika aspekter av duktighet och prestation  Du får tillgång till en kurssida med material i form av filmer, ljudfiler och PDFs som stöd för eget utforskande. För att få ut så mycket som möjligt av kursen är det viktigt att du deltar aktivt och helst kan vara med vid alla kurstillfällen. Du behöver dessutom avsätta tid för hemuppgifter och kunna ansluta via dator eller surfplatta, inte telefon.

Extra bonus: Utlottning av individuell session á 75 minuter (värde 1,200 kr) bland de som svarar på alla utvärderingsfrågor

Har du frågor är du varmt välkommen att maila dem till mig på; anette@aneri.se eller ringa på 070-401 5111

Så här tycker några personer som tagit enskilda sessioner för mig:
Anette har med sin trygga vägledning, genom bl.a EFT, hjälpt mig att öppna upp tidigare stängda dörrar. Jag vågar/känner mig nyfiken på att ta nästa steg på min resa. Tack! (Annelie F.)

Anette är en professionell och ödmjuk människa som kan hjälpa en i de flesta skeden av livet. Jag upplever det som mer effektivt att gå till henne än till de traditionella terapeuter som jag har varit hos; det blir helt enkelt märkbara resultat på kort tid. (Emilia A.)


Så här tycker deltagare från andra kurser med liknande upplägg:
-  En givande kurs som förändrar hur man hanterar och tänker kring sug och andra utmaningar och problem. Praktiskt inriktad, får öva för att kunna jobba själv efter kursens slut. En kursledare som är kunnig, varm, engagerad och bryr sig. (Kerstin)

-  En fantastiskt kurs! Ditt sätt att leda kursen, lyhörd, öppen och ödmjuk, variationerna mellan enskilda och gruppknackningar. Många tips och råd. Det var mycket som var bra. (Helen, Linköping)