Biohacking Workshop

Arrangör Martina Johansson
Tid 2021-11-06 10:0013:00
Plats Litteraturhuset, Heurlins Plats, Göteborg
Biohacking workshop
Platser kvar: 26
455 kr

OM EVENTET
Jag och min medförfattare till boken Handbok i Biohacking kommer under workshoppen att fokusera på neurohacking, alltså hur man kan förbättra sin mentala prestanda, sitt fokus och sitt psykiska välmående. Vi kommer att gå in på basic neurobiologi, signalsubstanserna, personlighetstyper, hur man vet vilka signalsubstanser man är dominant på och vad det betyder, hur man ökar respektive minskar olika signalsubstanser. 


Vi har båda omfattande personlig erfarenhet av att ha behövt biohacka allt från utbrändhet till depression, beroende, hjärndimma, koncentrationsstörningar, sömnsvårigheter, tvångstankar, panikångest och generellt ångestsyndrom. Det i kombination med de djupa teoretiska kunskaperna om näringslära, biokemi och neurobiologi som vi båda besitter utgör basen för den här workshoppen. 


Målet är att ge dig klarhet över dina egna styrkor och svagheter, mer spännande kunskap om hela området vi kallar för neurohacking samt en verktygslåda med praktiska "hacks" för positiv förändring! 


Vi kommer även ha en omfattande Q&A-session, fika (biohacking-kaffe), mingel och erbjuda signerade böcker till specialpris!