Gör det du älskar och älska det du gör.

Arrangör Creandia event
Tid 2021-11-10 18:3021:00
Plats Forum Örkelljunga, Kungsvägen 22, 286 34 Örkelljunga
Gör det du älskar och älska det du gör.
200 kr
Personalrabatt, kommunanställd, Örkelljunga kommun
150 kr

En helkväll med inspirationsföreläsning & njutbar musik

Vi lyssnar till inspirationsföreläsaren Dennis Westerberg [tidigare utnämnd till ”Årets föreläsare"] och njuter av Monica Z-musik, framförd av jazz- och musikalartisten Kim Bergkvist.

Det blir glädje, humor och inspiration, samt en guidning till insikter kring välmående och inre balans. Dessutom en stilla avkoppling till Monica Zetterlunds främsta pärlor.

Föreläsningen ”Gör det du älskar och älska det du gör”


Dennis Westerberg har coachat, föreläst och uppträtt för tusentals människor, i olika sammanhang. År 2015 mottag han priset ”Årets föreläsare” och nyligen nominerades hans bok ”Jag dog och fick liv igen” till Storytel Awards.


Till Örkelljunga kommer han med en föreläsning ”om att leva ett glatt och stressfritt liv – att kunna vara i balans med sig själv, trots att världen runtomkring ibland kan vara i obalans”.


Det blir humor, bus och skratt… men också allvar, djup och berättelser som berör.

En resa till ”den bästa versionen av oss själva”, som alltid är tillgänglig, bortom tankarna. Och det bästa av allt … att tankar är inget annat än tankar, vad du än må tänka nu.

– Bara en tanke, alltså.

 Webb: www.denniswesterberg.com

En hyllning till Monica Z 

Jazz- och musikalartisten Kim Bergkvist, tillsammans och virtuosen Johan Pihleke på piano kommer till Örkelljunga med ett unikt koncept där de ger liv åt den underbara musikskatt som Monica Z lämnade efter sig.


Kim Bergkvist är utbildad på anrika Royal Academy of Music i London och har en master från Högskolan för scen och musik i Göteborg. Kim har lång erfarenhet av att uppträda på olika scener i en mängd olika sammanhang, såväl i Sverige som utomlands. Det har varit konsert, musikal, show och teater. Ibland som soloartist, men också tillsammans med exempelvis Jan Johansen, Clara Klingenström och Loulou Lamotte från The Mamas.


Webb: www.kimbergkvist.se 

 

– Det blir en helkväll, fylld av skratt, njutning och inspiration.


Plats: Forum, Örkelljunga

Kungsvägen 22, 286 34 Örkelljunga

Datum: 10 november

Insläpp: 18.00
Start: 18.30
Paus: ca 19.30 (vi bjuder på kaffe och kaka)
Slut: 21.00