Föredrag - Trolldom eller läkekonst

Arrangör Rackarungens
Tid 2021-10-09 13:0014:00
Plats Kyrkogatan 31A (Innergården), Arrvika
Trolldom eller läkekonst
250 kr

Föredrag - Trolldom eller läkekonst, örtmedicin genom historien


Välkommen till butiken ”Din inre kraft” i Arvika och en helhelg med Emma Kronborg från Rackarungens! Anmäl dig till både föredrag och workshops om naturens förunderligt gröna, sköna värld.

Lördagen den 9/10 – TEMA LÄKEVÄXTER
Emma Kronborg ger sitt populära föredrag ”Trolldom eller läkekonst – örtmedicin genom historien”, en föreläsning som blivit fullsatt i bl a Karlstad och Kristianstad.
Här får du lyssna till berättelser om folktro, magi, häxor och trolldom, men också höra historier om betydelsefulla personer som Hildegard av Bingen, Charlotta Taube och den mytomspunna Kapten Elin. Med hjälp av stallyktor, pestmask, örter och extrakt skapar Emma en upplevelse utöver det vanliga.

Efter föredraget finns möjlighet att delta i workshopen ”Naturens Apotek”. Här får du lära dig olika extraheringsmetoder för att utvinna välgörande ämnen ur läkeväxter. Du får också tillverka egna produkter att ta med hem till ditt örtapotek. Anmälan görs här xxxxx

Föreläsningarna är fristående, men vill du delta i någon workshop så behöver du lyssna på föredraget innan för att få den kunskap som krävs för att kunna delta.

OBS! Begränsat med platser. 

Erbjudande till alla som anmäler sig till något av eventen denna helg:

* 15% rabatt i butiken ”Din inre kraft”

* privata kortläggningar för 150 kr (15 min)

* rabatterade presentkort i butiken


**********************************************************************

OM FÖRELÄSAREN
Emma Kronborg är hudvårdsterapeut med inriktning på läkeväxter, samt grundare av hudvårdsserien Rackarungens. Hon syns på marknader och mässor samt anordnar workshops om naturens SPA och apotek. 
Emma är en uppskattad föreläsare som anlitas av bl a Historiska museet, Älvsjömässan, Naturskyddsföreningen, Medborgarskolan och bibliotek runt om i landet.

**********************************************************************

SÄKERHET

Var rädd om andra och delta bara om du känner dig helt frisk. Vi följer hälsomyndigheternas rekommendationer för sammankomster inomhus och erbjuder fasta sittplatser per sällskap med gott avstånd till andra sällskap. På plats finns munskydd och handsprit. Vi kommer också att vädra i pauser och så fort tillfälle ges.

Vid frågor kontakta info@rackarungens.se. Kolla din skräppost om du inte fått svar inom ett par dagar.