Kurs i brukssök på Östersunds Brukshundklubb!

Arrangör Östersunds brukshundklubb
Tid 2021-09-17 18:002021-09-19 16:00
Fullbokad
Deltagare med hund
1250 kr
Reserv deltagare med hund
 
Åhörare
500 kr

Missa inte chansen att gå kurs i brukssök, denna underbara sport som aktiverar både hund och förare. Sök är en sport som går ut på att hunden söker av ett parti skog för att hitta de människor som ligger gömda i skogen. När hunden har hittat människan ska den markera det för sin förare. 

 

Vi börjar med en teorikväll fredagen den 17 september där vi har en teorigenomgång samt en genomgång av förarens respektive hundens tidigare erfarenhet av sök.

Resten av kursen kommer genomföras i skogen. Det är viktigt att du själv som deltagare bidrar till de andra ekipagens träning, då det i all sökträning är goda vänner som man är beroende utav!

Då kursen genomförs i skogen behöver du vara bilburen.

 

Förkunskaper: Hunden behöver kunna komma på inkallning i skogen.

Datum: Teori fredagen den 17/9 kl 18.00, praktisk träning i skogen 18-19/9 kl 9.00-16.00

Max 8 st ekipage.

Instruktör: Malin Karlsson.

 

Välkomna!


Detta gäller vid en eventuell avanmälan:

Fram till tre veckor innan kursstart tar vi en administrativ avgift på 150 kr för att täcka våra kostnader vid återbetalning av kursavgift. 
Vid avanmälan med kortare tid än tre veckor till kursstart återbetalar vi 50% av kursavgiften om det inte finns reserv som kan ta platsen. Finns det reserv återbetalas hela kursavgiften minus 150 kr, dvs den administrativa avgiften vi tar för att täcka systemkostnader och finansiella avgifter. 

Medlemskap i Sveriges hundungdom eller i en lokalklubb inom svenska brukshundsklubben är obligatoriskt. Medlemskap i Östersunds brukshundsklubb löser du innan kursstart via vår hemsida. www.obhk.com/medlem