Markusloppet 2021

Arrangör Team Create
Tid 2021-11-13 09:0015:00
Plats Start vid skryllegården utanför Lund, Lund
Startplats de Lux
 

50km (kanske...) härlig trailrun från Skryllegården till Genarp och tillbaks längs Skåneleden. Fina backar, lera och fantastiska medlöpare garanteras :-)

Tanken är att du är självförsörjande, själv finner din väg längs leden och har med dig det du behöver för loppet. Förutom vatten vid vändpunkten  garanteras nästan ingenting och du springer själv ditt lopp. Enkelt, långt och roligt!

I år planerar vi testa ett nytt upplägg av lopp. Eftersom detaljerna inte är spikade så säger vi än så länge inte mer än att det är ett lopp längs samma bana som vanligt och att starten går på morgonen. Kanske blir start och målgång, eller något av dom, gemensamt, vi får väl se ;-)

När du anmäler dig så behöver du ange ett lösenord, som du kan få genom att lösa någon av våra gåtor. Om du anger ett giltigt lösenord så blir din anmälan godkänd, annars blir den avslagen och då du får testa på nytt.

Maxantal glada löpare är 30 så det mesta sköts i familjär anda.

Loppet ordnas för 13e året i rad av TeamCreate.

Läs mer om loppet på facebook i gruppen Markusloppet:
https://www.facebook.com/groups/413291862064470/

Och lite äldre info, inte helt up to date:
http://www.teamcreate.se/vara-egna-tavlingar/markusloppet-50km-trailrun/

Startdatum är preliminärt och kommer spikas så fort som vi får godkänt från myndigheter och grevar. Om man anmäler sig och sedan inte kan springa på fastlaget datum så kan man såklart avanmäla sig.

Starttiden är fri men "måltiden" är att komma in kl 10.00. Maxtiden är 7,5h för 50km och 15h för 100km och du behöver ange din starttid till arrangörer innan start. Du kommer att springa längs leden när det är mörkt.

Välkomna :-)
/Markus från TeamCreate

Obs! För att slippa krånglig administration i sista minuten har vi ingen återbetalning vid avanmälan, eller byte av startplats, om du av någon anledning inte kan ställa upp i loppet. Det finns försäkringar som Startklar som hanterar sådant proffsigt.