YinYoga Deluxe i Stockholm

Arrangör Hello Creative
Tid 2021-06-13 08:0012:00
Plats Mamita Sthlm Vikingagatan 29 113 42 Stockholm , Stockholm

Eventet stängt för nya bokningar

YinYoga Deluxe i Stockholm!

En klass för alla sinnen, där vi varvar traditionella asanas från Yin Yogan med mjuka flödande rörelser. Vi stannar längre stunder i positioner, sittandes och liggandes, som arbetar med bindväven. Det ger Dig tid att möta dig själv, din kropp och andetag. Med inspiration från kinesisk medicin ger klassen inblick i kroppens meridianer och organ. Med kreativa intryck och verktyg så som avslappnande musik, vägledda meditationer, mantran, dofter, inspirerande kort, blir sinnena stimulerade och du kan fördjupa dig ytterligare i närvaron med dig själv. Passar alla oavsett bakgrund och erfarenhet. En utforskande resa i lugnt tempo - för sinne, kropp och själ!

Tema: Vi välkomnar in Elementet Trä, som bland annat står för Växtkraft, Idérikedom och Kreativitet!

Kommande datum:
Söndag 13 juni, kl.8:00-9:30 - Platser kvar! / kl.10:00-12:00 - Fullbokad! / Mamita Sthlm, Vikingagatan 29, Vasastan.

Din Investering: 250kr / 295kr inkl. te och tilltugg. Anmälan är bindande men ej personlig. Endast förbokning och ej drop-in. Begränsat antal platser. Anmälan senast Lördag 12/6, kl.18:00.

Övrigt: Dörren öppnas 20 minuter innan workshopen startar. Yogamattor och tillbehör finns på plats, men på grund av rådande omständigheter med Covid-19, så ber jag dig, i den mån du kan, ta med en egen yogamatta och filt. Ta gärna med en anteckningsbok och penna.
Efter workshopen finns det möjlighet att stanna kvar på te och tilltugg.
Vänligen meddela innan klassen, om du har allergi/känslighet mot doftolja/rökelse/blommor, samt matallergi/intolerans.

VIKTIGT! Vi håller Folkmyndighetens riktlinjer så som att hålla avstånd, tvätta och sprita händerna på plats, samt stannar hemma om vi känner minsta symtom: ont i hals, förkylning, snuva, hosta, feber, trötthet och öm i kropp.


Hjärtligt Välkommen till YinYoga deluxe!

Önskar,
Erica - Hello Creative;

Be Creative! Be Unique! Be You!

Det lilla extra... Creative InSpirit med Erica: Ge dig själv en privat session i vägledande kortsamtal, meditation och healing. Fördjupa din relation med din intuition, få guidning, och möt din kreativitet och dess uttryck. 600kr/1,5h. Mejla för förfrågan och bokning.

Om Erica Löfgren: Hon är en frilansande skådespelerska, teaterpedagog, manusförfattare, regissör och yogainstruktör, med flera års erfarenhet i branschen. Med hennes företag Hello Creative vill hon med humor, värme och glädje att alla ska få ta del av sitt kreativa rum och personliga utveckling, utefter sina egna förutsättningar och intresse. Genom åren av hennes egna personliga utveckling, så har hon samlat ihop verktyg och nycklar som berikat henne, sin kreativitet och sitt själsliga anspråk. Något hon vill dela vidare.