Vill du bli författare? Ett helt år med Jorun Modén

Arrangör Författarkurs.se
Tid 2021-02-28 19:002022-01-29 00:00
Plats Distans, Online

Eventet stängt för nya bokningar

Ge dig själv eller en skrivande vän boken Skriv Skriv Skriv och ett ett helt skrivande år i gåva! En perfekt bokcirkel för dig som vill unna dig inspiration hela 2021 - oavsett om du vill passa på att skriva en bok eller utforska din kreativitet. En träff per månad med uppehåll för juli samt december/januari. 90 minuter per träff inklusive föreläsning med skrivövningar och gruppsamtal. Vi tar oss över skrivblockeringar, slänger ut den inre kritikern och lär oss hur man planerar och skapar en bok. En halvtimme ägnas till deltagarnas egna frågor. Föreläsningarna spelas in och samlas i ett arkiv som deltagarna får tillgång till. Varje träff kommer att handla om ett eller två av kapitlen ur den nya boken Skriv Skriv Skriv - Verktyg för författare. Ett exemplar av boken ingår i kurspriset + en fin bokpåse, ett bokmärke och två vykort. 
Boken är schemalagd för att gå i tryck i februari 2021 och bokcirkeln börjar den sista söndagen i februari klockan 19:00.

Följande söndagar ses vi 19:00 - 20:30
28 februari 
28 mars
25 april 
30 maj 
1 augusti
29 augusti
26 september 
17 oktober 
28 november
30 januari 2022

Utbyte av egna texter
Deltagarna kommer att uppmuntras att byta texter med varandra via maillista. Förslagsvis ungefär 5 sidor per tillfälle, eller enligt överenskommelse.

Läraromdöme med skrivtips 
Under året kan du dessutom lämna in ett synopsis på max 2 sidor och upp till 10 sidor sammanhängande text till Jorun för ett läraromdöme med tips på vad du behöver arbeta djupare med. Senaste dagen för inlämning av texter till Jorun är den 31 oktober 2021. Det ingår ingen lektionssajt i denna kurs. 

Skriv Skriv Skriv - Verktyg av författare av Jorun ModénVi lägger in en brasklapp när det gäller leverans av boken eftersom vi är beroende av att tryckeriets personal håller sig friska, och att PostNord sköter sig. I händelse av försening av boken kommer deltagarna att få första kapitlet som PDF så att vi kan börja bokcirkeln som planerat. 


Det här ingår i bokcirkeln: 
1 exemplar av boken Skriv Skriv Skriv,
1 bokpåse med Bortbytingloggan
2 vykort 
1 fint bokmärke med sticky notes. 
10 liveträffar via Zoom med Jorun under det kommande året. 

Baksidetext till Skriv Skriv Skriv. Utöver boken får du eller mottagaren en fin bokpåse, ett bokmärke och två vykort. Det gula kommer inte att synas på det färdiga trycket - det är ett vattenmärke som ska skydda konstnärens upphovsrätt. 

Bokpåse med bokförlaget Bortbytings logga.

Varmt välkommen!