Kom närmare - en onlinekurs för modiga män

Arrangör Sofiainstitutet
Tid 2021-03-01 18:302021-03-21 18:30
Plats Online, Online
Kom närmare - en kurs för modiga män
1495 kr


21 dagars online-kurs 

Kom närmare – en kurs för
modiga män

 

Kursstart 1 mars 2021

Välkommen till en spännande och trygg resa i att möta dig själv, livet och kvinnor på en helt annan nivå än tidigare. I den här kursen kommer du att få kunskap om kvinnor, konkreta tips om hur du ska hantera olika situationer, kunskap om t.ex. kvinnors kroppar, viktiga insikter om hur kvinnor fungerar sexuellt, samt en del praktisk kunskap om ”hur man gör” för att de flesta kvinnor ska bli nöjda med tillvaron rent generellt… men det viktigaste i den här kursen är att du blir nöjd med tillvaron och att du mår bra. Det är mitt mål. Du kommer även få lära dig från andra män om saker som bara män kan veta.

Det här är en kurs som är full av värme, kärlek och kunskap. När du är klar vill jag som leder den att du ska känna en större trygghet, tillit och mod i tillvaron, vare sig det har med kvinnor att göra eller inte. Det är en kurs för dig som vill öka din personliga utveckling, anta ett självledarskap, få en roligare tillvaro med kvinnor och ta tag i din situation, och ro den säkert iland.

Du är självklart välkommen till kursen även om du inte föredrar heterosexuella relationer, du får bara ta ansvar för att konvertera det som sägs så att det faller rätt i din värld. Säg i så fall till innan så kan du få en del andra uppgifter.

 

Kursledare:

Jag som leder kursen heter Agneta Nyholm och har varit verksam som kursledare i 30 år inom personlig utveckling. Jag har en gedigen kunskap om kvinnor. Till vardags är jag författare, samhällsdebattör, historisk futurist och opinionsbildare inom områden som värdegrundsfrågor, jämställdhet, hållbarhet, livsstil och framtidsfrågor. Jag har varit talare på den internationella konferensen Gender Equality – towards he for she – she for he på Island tillsammans med bl.a Vigdis Finnbogadottir i oktober 2017, samt på TEDx talk i Trondheim 2014 på temat Towards a graceful lifestyle. Jag arbetar även med ledarskap och var med i Leadership in the 21 centuary live broadcast 2020, arrangerad av Best for the world 2019. Du kan förvänta dig att jag har kunskap om det jag pratar om, och för de saker som jag inte vet något om kommer jag att ta in män med hög expertis. Kursen är en baserad på en bok som kommer ut hösten 2021 och heter Kom närmare som du kommer att få tillgång till efter kursen.

Läs vad några av männen sagt om manuset.

 

”Boken var fantastiskt inspirerande, kändes som att ha ett intimt samtal med min bästa tjejkompis som avslöjar ”the holy grail”. Jag gillar den jättemycket.”

                                                                 Jonas Nyman, 30 år, författare till boken Manlighetskoden

”Kan det här vara den bästa bok Du skrivit, Agneta? Tänk om detta kunde vara en bok som delades ut till varje vigsel. Det skulle absolut göra skillnad i förståelse, medvetandegöra mannen i relationen till kvinnor.”            

                                                                 Sture, 70 år

“Jag har läst många självhjälpsböcker men aldrig något liknande. Jag är djupt imponerad. Den är jättebra.”

                                                                                       Magnus, 50 år, kursledare på Vitalisera

 

Kursens innehåll:

 

1.     Online workshop: Kom närmare

2.     Vem är jag - egentligen?

3.     Konsten att slappna av och ta saker med ro

4.     Rädd att bli avvisad?

5.     Tankar om dig själv

6.     Ingen är tråkig och misslyckad

7.     Inre och yttre status

8.     Att öva sig fram

9.     När livet gör ont

10.   Konsten att städa upp tillvaron

11.     Online workshop: Du är värd att vara lycklig

12.    Att hantera en olycklig kvinna

13.    Att tillfredställa en kvinna

14.       Vad en man behöver veta om kvinnor och sex

15.       Konsten att prata med kvinnor

16.        Att träffa en ny kvinna

17.         Vågar du uppmuntra kvinnors frihet?

18.           Du är värd att älskas

19.            Varför har du sådan tur med kvinnor?

20.             Din livsväg

21.             Online workshop: Vägen till en kvinnas hjärta

 

“Jätteintressant bok! Vi män behöver definitivt hjälp att hitta hem i den nya, allt mer jämställda tiden.”                                                                Anders

”Har verkligen njutit av din fina bok. Jag tycker om tonen och exemplen i boken. Den gav mig mycket.”

                                                                                                       Gert, 65 år

 Jag tycker om boken. Den har fått mig att fundera på vad som finns inom mig.”                                                      

                                                                                                       Henrik, 24 år, idrottslärare

 

Praktiskt om kursen:

Kursen är 21 dagar. Dag 1 är den 1 mars kl 18.30 och genomförs med en onlineworkshop på en timme. Sen är dag 2-10 videolänkar och övningar varje dag. Dag 11 är onlineworkshop den 11 mars kl 18.30. Dag 12-20 är videolänkar och övningar varje dag. Dag 21 den 21 mars avslutar vi kursen med en onlineworkshop kl 18.30. Du kommer att få tillgång till en sluten facebookgrupp under tiden men även kontakter med extern hjälp. Det förutsätts att du är i ett tillräckligt bra skick för att kunna delta utifrån det som beskrivs. Kursen har inget terapeutiskt syfte. Behövs terapi behöver du ta det utanför kursen. Kostnad för kursen är 1495: - inkl moms.

”Mycket bra bok. Jag har gått massor av relations-, meditations- och tantrakurser med och utan min fru de senaste 30 åren. Jag känner igen mycket och samtidigt berör din text mig på djupet. Jag ser att det finns mer för mig att reflektera över, både för mig själv och för min och min frus relation.”                                             

                                                      Per, 65 år, tidigare chefredaktör

 

”När jag väl börjat läsa kunde jag inte sluta. Det fanns så mycket jag inte visste om kvinnor. Boken känns som att man får terapi utan att behöva gå i terapi. Jag gillar djupet och att det växlas med praktiska handfasta tips.

                                    Petter, 50 år, terapeut och tidigare finansman

 

”Nu har jag läst boken och tycker att den var bra, så bra att jag fastnade och kände att jag ville läsa mer och mer. Bäst tyckte jag om delen om hur kvinnor fungerar och att du använder så mycket kärlek när du beskriver hur man ska samspela med dem. Sen var historiedelen intressant. Jag tror boken bli populär.”

                                                   Mats, 53 år, behandlingsassistent