Företagarboost © nätverksträff varje onsdag

Arrangör Lundaföretagarare
Plats Scandic Star Glimmervägen 5, Lund
Företagarboost © nätverksträff varje onsdag
 

Företagarboost© nätverksträff varje onsdag!

Välkommen på Företagarboost© nätverksträff varje onsdag då vi hjälper varandra att få energi, finna nya möjligheter och att helt enkelt klara av dagens situation och dessutom under den mörka årstiden.

Tid: onsdagar kl 07.30-09.00 (kl 7.30-8.00 betalning & hämtning av frukost)

Plats: Scandic Star, Glimmervägen 5 i Lund

Pris: Scandic ger oss 25% rabatt på deras omtalade frukost, vilket innebär 115 kr för oss. Rabattkortet gäller för dig och en gäst, samtliga vardagar i år och hela 2021. Kortet beställer du på mötet.

Känner du ett stort behov av att träffa folk och/eller känner en lätt panik i att arbetslivet blir lika energifattigt som i våras? Digitala möten är de flesta trötta på eftersom vi ju är flockdjur som gillar att ses och får energi av varandra. Trots alla restriktioner kan vi faktiskt fortsätta att träffas i mindre grupper; om alla tar ansvar för att hålla sig hemma om en har symptom, att hålla avstånd, att tvätta händerna och att undvika kroppskontakt.

Nätverket Företagarboost© anpassar sig efter dagens situation och erbjuder samtal och möten i mindre grupper. De spännande föreläsarna som var inbokade sparar vi tills situationen tillåter att vi träffas i större grupper igen.

Vi kommer hädanefter att träffas varje onsdag och sitta max fyra runt varje bord. Runt bordet för vi ett samtal med fokus på var och en så att alla får berätta om sina utmaningar och får hjälp och energi av de andra runt bordet. Frukosten betalar vi i receptionen och hämtar sedan från Scandics dignande buffé. Vi har reserverade bord och sitter ner för att lättare kunna hålla avstånd.

Själva programmet är kl 8-9. För de som har möjlighet sitter vi kvar och ”lobbyjobbar” och tar kanske en walk&talk eller en lunch ihop? Under december finns det möjlighet att boka affärsrådgivning med Helén kostnadsfritt. Marcus Öhman har tagit initiativ till lunchträffar i Lund på onsdagar: se mer här.

Anmäl dig senast på tisdagen (så att vi vet hur många bord som ska reserveras). 


Varmt välkommen!

Följ ”Lundaföretagare” på facebook för mer information om kommande program:
Tänk som en hacker! / Mikael Jansson, Activemind Solutions
Lär dig att rädda liv!/ Henrik Karström, HLR Skåne
Älska Excel för din business skull! / Marcus Öhman, Excellent help
LinkedIn – ditt digitala nätverkande/Birgitta Möller, CV-hjälpen
Finansiera företaget/Handelsbanken och Connect i samverkan