Lunchföreläsning: Företagsstöd och projektstöd för dig inom kulturella och kreativa näringar i Norrbotten

Arrangör Creative Ebeneser
Tid 2020-12-03 12:0013:00
Plats Zoom.us, Online

Eventet stängt för nya bokningar

Välkommen till en lunchföreläsning om regionala stöd, med fokus på företagsstöd för dig inom kulturella och kreativa näringar i Norrbotten!

Elisabeth Johansson Englund, Näringslivsstrateg för regional utveckling på Region Norrbotten, berättar om vilka stöd som finns för dig inom KKN som vill utveckla ditt företag.

Ni får några goda exempel på företagen inom KKN som sökt dessa stöd, och inspireras till varför just du ska söka dessa stöd.

Vi får även höra hur Stina Almkvist, Kulturstrateg för regional utveckling på Region Norrbotten samarbetar med näringslivsstrategerna för att du som företagare inom näringens hybridekonomi kan navigera mellan företags- och kulturstöd. När söker du vad?

Här kan du läsa mer om regionala Företags och projektstöd inom näring: https://www.norrbotten.se/sv/Utveckling-och-tillvaxt/Regional-utveckling-och-framtid/Foretagsstod-och-projektstod/

Här kan du läsa mer om regionala kulturstöd: https://www.norrbotten.se/sv/Kultur/Bidrag-och-stod-kultur/

Detta är en del av flera föreläsningar där Creative Ebeneser presenterar olika finansieringsmöjligheter för företagare och verksamheter inom kulturella och kreativa näringar.

Allt du behöver göra är att anmäla dig här. Du kommer att få ett mejl dagen innan med inloggningsuppgifter till mötesverktyget Zoom.us.
Ja, och även fixa lunchen förstås!

---

Finansiärer: Luleå kommun, Region Norrbotten, Sparbanken Nord och Längmanska Företagsfonden.

Kontakt: Projektledare Fredrika Johansson, fredrika@ebeneser.nu, 076-110 09 79

Projektägare: Kulturföreningen Ebeneser

---

Utvecklingsprojektet Creative Ebeneser är en satsning i Kulturcentrum Ebeneser, med fokus på företagsutveckling inom kulturella och kreativa näringar.

Projektet är för dig som är kreatör/kulturskapare/konstnär och vill utveckla dig och din verksamhetsidé för att kunna leva på ditt konstnärliga uttryck.
Projektet vänder sig också för dig som arbetar inom stöttande funktioner för affärsutveckling och tillväxt, och vill möta fler som arbetar eller vill bli yrkesverksamma inom konst- och kulturområdet.