Till och med ingenjörer behöver andas!

Arrangör Luleå Science Park
Tid 2020-11-17 12:0012:45
Plats Kostnadsfri digital lunchföreläsning , Luleå
Lunchföreläsning med Anna Lundqvist
 

Lär dig hur andningen kan ge både dig och verksamheten bättre resultat – kunskap och praktiska tips från en ingenjör.

Alla vet att det är livsviktigt att andas. Men visste du att hur du andas också påverkar hur du mår, hur du sover, hur mycket energi du har och hur effektiv du kan vara på jobbet?

Det är inte bara på yogamattan det är viktigt att andas rätt. Hur en bättre andning också kan hjälpa en ingenjör att bli effektivare får du veta på Anna Lundqvists föreläsning Till och med ingenjörer behöver andas.

Civilingenjören med koncentrationsapné utbildade sig till instruktör i medveten andning och delar här med sig av kunskap och tankar kring andningens betydelse. Och tips på vad du själv kan göra för att både du och verksamheten ska må bättre.

Att andas bättre tar ingen extra tid, kostar inget och kräver ingen extra utrustning. Och du måste ju ändå andas, så varför inte göra det på ett sätt som ger dig fördelar?


 


OM ANNA LUNDQVIST
Anna föreläser och utbildar i konsten att få rätt saker gjorda, coachar och utbildar ledare samt hjälper organisationer att skapa utveckling och tillväxt på ett hållbart sätt. Anna är i grunden civilingenjör och internationellt certifierad ICC coach med 25 års erfarenhet av ledarskap och utbildning. Anna är också diplomerad ayurvedisk hälsorådgivare, utbildad i Mental Tuning och certifierad andningsinstruktör samt författare till boken Bli klar: Få rätt saker gjorda på jobbet.


 

*länken till föreläsningen skickas till din angivna epost dagen innan föreläsningen.