Detta event är inställt pga Corona-viruset. Vänligen kontakta arrangören för mer infomation. Kontakt via ”Hjälp med bokningen” i sidfoten.

Norrlandsträff i januari

Arrangör Anna Hellqvist
Tid 2021-01-23 16:0023:59
Plats Bankgränd 1, Hudiksvall
Norrlandsträff
 

OBS! Antalet platser är begränsat till 26.

Nu är det dags att vi har en träff för singlar även här uppåt landet. Vi har valt Hudiksvall och den Engelska puben The Bell som vår träffplats. Det tar inte mer än 5 minuter att gå från stationen där tågen går både uppåt Sundsvall och ner mot Söderhamn och Gävle. Även den som bor lite åt sidan kan ta en buss från till exempel Ljusdal och vara med. 

Datum: 23 januari 2021
Plats: The Bell, Bankgränd 1, Hudiksvall
Tid: Från kl.16
Krav för deltagande: Att du är singel
Anmälningsavgift: 100kr

Vi hoppas att så många som möjligt kommer redan klockan 16 då vi tänkt köra igång en Dartturnering. Ju fler deltagare desto roligare. 

Bord kommer att bokas och på puben köper du det du vill dricka i baren och beställer mat från meny vid bordet. Gå in på The Bell och läs mer om maten och puben. Alkoholfritt alternativ finns naturligtvis för den som vill ha det. 

OBS! Från klockan 22 är det uppträdande på puben. Vilket band som spelar ser du på hemsidan.

För att din anmälan ska vara giltig och din plats garanterad swishar du 100kr (går bland annat till "välkomstdrink"). Nummer för detta får du på kvittot när du skickat iväg din anmälan här. Har du inte fått ett kvitto? Kolla din skräppost så att det inte hamnat där.