Privatlektion eller beteendeutredning

Arrangör AMNIS HUNDHUS
Plats Bataljonsvägen 8 852 38, Sundsvall
Privatlektion - 1 timme
700 kr
Beteendeutredning - 4-timmar
2500 kr
Intresseanmälan - Jag vill anmäla mitt intresse och betala vid mitt första tillfälle.
 

Privatlektioner eller beteendeutredning

Passa på att boka en privatlektion om du vill ha extra fokus på dig och din hund. Få hjälp och inspiration mot din drömvardag!

Vi hjälper dig att hitta lösningar på dina problem. 

Det spelar ingen roll om det är små och stora problem, är det ett oönskat beteende för dig, så hjälper vi dig att titta på det.
Det kan till exempel vara drag i kopplet/jobbiga promenader, problem med att passera hundar, stress, oro, vakt, aggression, rädslor eller något annat som blivit ett problem i er vardag som gör att du känner att din vardag tillsammans med din hund blir begränsad.

Pris: 700kr för privatlektion - enstaka tillfällen

2500kr för en utredning; Totalt 4 timmar: 1 timme - ett första möte, 2 timmar går till ytterligare 2 träffar med tränings tid och 1 timme går till utredningstid för instruktören samt telefon-/mailkontakt mellan tillfällena.

Vid en utredning tar vi reda på vad som orsakar problemet för att skapa en långsiktig lösning.
Att jobba med att ta bort "symtomen" går fort, att jobba med orsaken till själva beteendet tar längre tid, men det lönar sig i längden och ger bestående resultat. 

Det är viktigt att hunden får skapa nya känslor kring det som orsakar beteendet.

Instruktör: Linda Höglund, Diplomerad Instruktör, Hundpskolog, Problemhundsutredare mm

Vår träningsfilosofi
Vi arbetar med moderna träningsmetoder. Det innebär att vi i första hand uppmuntrar önskade beteenden för att sedan belöna och befästa dessa beteenden. 
Hundägaren får öva på tydlighet och tajming för att alltid vara rättvis mot hunden. För oss är det viktigt att träningen är rolig och givande, då går inlärningen fort och relationen stärks.
Vi är övertygade om att ju bättre relation du har med din hund, en relation som bygger på ömsesidig respekt och tillit, desto lättare kan ni kommunicera och hjälpa hunden att må bra.


OBS: Anmälan är bindande!

Vid avbokning efter anmälan senast 2 veckor innan påbörjad utredning debiterar vi halva avgiften. Vid avbokning senare än 2 veckor innan påbörjad utredning måste vi tyvärr debitera hela kursavgiften. Vid uppvisande av sjukintyg återfås 80% utav kursavgiften.

En missad, ej avbokad tid debiteras 750kr/timme.


Önskemål från oss
  • Vid träff hos oss rekommenderar att din hund är fullvaccinerad. För att vara fullvaccinerad bör hunden ha fått DHPPi minst var 4e år och för kennelhosta (KC eller Pi) varje år däremellan.
  • För att underlätta inlärning är det viktigt att hunden är motiverad att utföra önskat beteende. Ta därför ALLTID med mycket gott godis och leksaker till er hund!
  • Vi ger er verktyg att lyckas under kursen men kom ihåg att det är träning på hemmaplan mellan tillfällena som skapar magi.
  • Ha oömma kläder och vanligt koppel till hunden (EJ rullkoppel!) och vanligt halsband/sele.
  • Se till att er hund har fått kissa och gjort ifrån sig ordentligt innan träningen börjar.

  • Det är bra om hunden inte nyss har ätit, då att den uppskattar den godbitarna du belönar den med än mer.

Välkomna till en rolig stund tillsammans med din hund!

För frågor och/eller mer information kontakta oss på mail kurser@amnishundhus.se eller telefon 070 - 248 71 04.