Detta event är inställt pga Corona-viruset. Vänligen kontakta arrangören för mer infomation. Kontakt via ”Hjälp med bokningen” i sidfoten.

Groddskola med Jonas från Sproutly

Arrangör In the Pink
Tid 2020-09-16 18:3020:00
Plats Rälsplatsen 3 - I Glasvasen vid Centralstationen, Malmö

Eventet stängt för nya bokningar

Välkommen onsdagen den 16 september kl 18:30-20:00 till en föreläsning om groddar och skott. 

Jonas Bendroth, grundare av företaget Sproutly, kommer att djupdyka inom ämnet och lära ut hur man på bästa sätt odlar sina groddar och skott.  

Vad händer när man groddar?
Frön som ännu inte börjat gro gör allt för att bevara och skydda sina livsviktiga näringsämnen, vilket gör det väldigt svårt för oss att absorbera dess nyttigheter, men så fort fröet kommer i kontakt med vatten och börjar gro sker den magiska förändringen! Sovande enzymer vaknar till liv, mineraler och proteiner blir lättare för vår kropp att ta upp och vitaminmängden ökar markant! Frön kan ses som varken levande eller döda, de ligger i dvala i väntan på att få vakna till liv! 

Jonas kommer att prata om hur groddarna och skotten används till maten och varför de är så otroligt nyttiga.

Under kvällen kommer du att få skapa din egna sallad med hjälp av tio olika sorters groddar och skott. Detta är ett ypperligt tillfälle att få lära sig grunderna inom groddarnas värld och under kommande höst, vinter och vår besitta värdefull kunskap för att kunna odla upp sina egna näringsbomber på köksbänken. 

Pris för föreläsningen: 350 SEK

Fika går att köpa på plats.

Antal platser är begränsande och anmälan bindande. Vi tar hänsyn till riktlinjerna för Covid -19.

Välkommen till In the Pink