Obbola XC - MTB

Tid 2020-08-23 09:3013:00
Plats SCA Arena, Umeå
Motionsklass dam/herr
180 kr

Det har blivit dags för årets första mtb-tävling ute i Obbolaskogarna. Den första av två. Äntligen!

Först ut är Obbola XC som går av stapeln söndagen den 23 augusti. Obbola XC är ett kortare crosscountrylopp, ca 20 km, som går ett varv på en bana med hög känsla av XCO, bortsett från avsaknad av varvningen då. 😊 Banan är ganska teknisk och jobbig/krävande.


Gemensam start på SCA Arena där även målgången är.

Banan kommer markeras med Enduropilar och markeras upp inom en vecka före tävlingsdagen.

Det är ett motionslopp med gemensam start och förankrat hos SCF.
Anmälan är begränsad till 45 personer och det är först till kvarn som gäller. Loppet är öppet för cyklister 15 år och äldre.

PRISER
Utlottning av priser från bla Sigr sker på startnummer.

--------- MER INFO ------------

AVGIFT
180 kr per person, 100 kr för medlemmar i Obbola IK (kod mailas, kontakta oss om du inte fått mail). Anmälningsavgift återbetalas ej.

PARKERING
Parkering sker på anvisad plats vid Sca Arenas parkering. Om fullt vid arenan ska parkering ske på Obbola skola/Olasjöhallen.

TÄVLINGSPLATS
Tävlingscentral (TC) start och mål är beläget på SCA Arena, multiarenan i Obbola. 

BANA
Banan går på ett urval av vårt permanenta stignät. Blandat alla från grönt till svart. Den är ca 20 km lång och körs i ett varv. Banan markeras med enduropilar.

NUMMERLAPP OCH CHIP
Nummerlapparna hämtas i anslutning till sekretariatet på SCA Arena från kl 0930. Ingen efteranmälning på plats. Sekretariatet stänger kl 10:30. Alla deltagare får ett tidtagningschip. Chipen ska sitta på vänster fotled med chipet utåt och utanpå sockar/kläde. Chipen är värdefulla och de SKA lämnas åter efter målgång. Ej återlämnat chip debiteras med 500 kr.

RACE-INFORMATION
Information om tävlingen sker 10:45 vid SCA Arenas välkomst skylt/prispallen om inget annat meddelas. Var i tid och på plats då det är viktigt att ta del av den information som förmedlas.

START
Start och mål sker vid SCA Arena. 
Start för både dam och herr sker kl 1100. 

TÄVLINGSREGLER OCH FÖRHÅLLNINGSSÄTT
MTB-cykel gäller. Allt närvarande sker på egen risk. All nedskräpning i naturen är förbjuden. Gällande trafikregler tillämpas under tävlingen. Anmälda cyklister kan komma att redovisas på Internet med namn och klubb/ort.

FRÅGOR
Kontakta tävlingsledaren Patrik Andersson, 0703039856.