Onlinekurs - Social Media Manager

Arrangör Grafiska Akademin
Plats Online, Online
Lanseringspris
1995 kr + Moms

Social Media Manager

Som Social Media Manager ansvar du för företagets sociala medier, marknadsföring och digitala kampanjer. På denna kurs lär du dig att producera kreativt innehåll och högkvalitativa strategier för att driva riktad trafik i dina sociala kanaler.

Social medier är idag en integrerad del av företagets online-marknadsföring och fokuserar mest på att förbättra kundrelationer, utveckla smarta kampanjer, bygga förtroende och att utveckla leads.

Som en ledande marknadsföringsroll behöver en bra Social Media Manager en bred samling av digital kunskaper för att kunna identifiera möjligheter, skapa intressant innehåll och konvertera så många följare som möjligt till lojala kunder.

En framgångsrik Social Media Manager måste kunna producera innehåll på egen hand samt kunna delegera uppgifter till andra vid behov. Som Social Media Manager arbetar du ofta på kommunikationsavdelning eller i egen regi.

Arbetsuppgifterna kan variera

Oftast ingår det i tjänsten att samarbeta med kollegor i din eller andra avdelningar inom samma företag.

Huvudsakliga arbetsuppgifter består oftast av marknadsföring i sociala medier, digitala kampanjer, analys & omvärldsbevakning samt hålla sig á jour med utvecklingen inom området.

Du bör även vara motiverad och ha en stor passion för kommunikation.


För vem passar kursen?


Kursen riktar sig till dig som vill ha en ny karriär eller redan jobbar i branschen men vill uppdatera din digitala kunskaper och förbättra företagets kommunikations­strategi.

Social Media Manager-kursen passar även dig som driver eget företag och vill lära dig kommunicera bättre med dina kunder och ta din digitala närvaro till nästa nivå.

    Moduler
✓ Marknads­föring på Sociala Medier
✓ Content & Marknadskommunikation
✓ Rörlig bild & Social Video
✓ Sökmotoroptimering


Steg för steg instruktionsvideo


Utbildning på nätet ger en rad fördelar. Man behöver inte lägga ner tid och pengar på resor och alla kan lära sig i sin egen takt.

Du får direktkontakt med en kursledare som du alltid kan nå via e-post, telefon eller chat. Supporten och vägledningen som vi erbjuder är det bästa i branschen!

Du får tillgång till alla resurser och kursmaterialet så fort kursavgiften är betald.


Förbeställ kursen redan nu och spara 2000 kr!
Välj direktbetalning med kort eller att betala med faktura.

Ordinariepris: 3995 kr (exkl moms)

Köp nu för endast 1995 kr (exkl moms)


Varmt välkomna!