Förändra ditt liv på trettio dagar - webinar den

Arrangör Michael Larsen - separation.se
Tid 2020-07-02 21:0022:00
Plats Online; framför datorn, mobilen eller surfplattan., Online

Eventet stängt för nya bokningar

FÖRÄNDRA DITT LIV PÅ TRETTIO DAGAR – WEBINAR DEN 2/7

Vad tänker du när du läser rubriken ovan?

”Ännu en coaching-klyscha och löften om quick fix! Det är svårt och tar lång tid att förändras – om det ens går! Jag har försökt så många gånger...”

Det handlar inte om motivation (det är en övergående färskvara), utan att ta sig igenom (inte förbi) känslomässigt motstånd och smärta. Liksom att gå framåt trots ursäkterna och lögnerna som vi lärt oss att tro på.

Det finns två krafter inom oss: en som gör allt för att känna trygghet och tycker att det är ok som det är. Som försöker smita ut genom nödutgången när det blir kämpigt. Som mer än gärna ligger kvar i sängen en söndagsmorgon, istället för att ta den där löprundan som du lovade dig själv den 31 december. Som skyr förändring likt pesten.

Och så har vi den som vill få ut mer av livet och sina relationer. Mycket mer! Som instinktiv känner att det medelmåttiga inte räcker på långa vägar. Inte som en neurotisk jakt, utan för att du någonstans vet att livet kan levas med fler och oändligt intensivare ”smaker.”

Men alltför ofta får ”den bekväme” eller t.o.m. ”bedövade” den sista avgörande rösten. Och så fördjupas våra negativa inkörda betanden ytterligare. Vi vill så gärna men frasen ”en dag ska jag...”, blir koden för aldrig. Månaderna och åren går. Vilken tragedi när vi slänger bort det som skulle kunna bli till någonting fantastiskt!

Under detta webinar kommer jag bl.a. att ta upp följande:

- Vilka är dina destruktiva mönster? Vad är du lärt att tro om dig själv?
- Glöm inspiration och motivation! Trettiodagarskuren: att göra trots intensivt inre motstånd.
- Det som du måste göra varje dag: gå emot känslorna och ursäkterna. Att förändra det nedbrytande som du säger till dig själv i tankarna.
- När skuld och skam är någonting gott som försöker väcka oss ur snooze-tillståndet.
- Övning: kontraktet med dig själv och att kunna börja lita på din egen person.

Datum: den 2 juli
Tid: 21.00 – 22.00
Plats: online; framför datorn, mobilen eller surfplattan.
Pris: 220: -

Du är varmt välkommen!
Michael Larsen