Repris av Tankens dag 30/9, 2020

Arrangör NLP Professionals
Tid 2020-09-30 17:3021:00
Plats Best Western, Time Hotel, Vanadisvägen 12, Stockholm
Fullbokad
Tankens dag - med Lars-Eric Uneståhl
150 kr
Tankens dag via webben
100 kr


Att tänka eller inte tänka -
Det är frågan!

Lars-Eric Uneståhl är den moderna mentala träningens fader! Vad är det att tänka egentligen? Kom och lär och låt dig inspireras!

Vill du läsa tankar?

Sara Nyström Lennqvist är VD för Center for Body Language och utbildad kroppsspråksexpert som utbildar över hela världen. Kom och lär dig hur man läser ansikten! 

Tänka = veta-känna-göra

Vania Vicanolo ett kommunikations- och ledarskapsproffs, arbetar som kommunikationsstrateg i Sveriges Riksdag. Vania tar dig med på en resa från Tanke till Handling! 


OBS begränsat antal platser. Välkommen från 17.00 för mingel, föreläsningen startar 17.30 - avslut ca 21.00.

Om biljetterna tagit slut, maila till info@nlpprofessionals.se och berätta hur många biljetter du vill ha. Vi överväger att byta lokal då intresset för detta event har varit mycket stort. Är det många som vill komma så ska vi försöka ordna biljetter till alla. 


Pris för deltagande på plats: 150 kr inkl moms och mingeltilltugg. 

Pris för deltagande via ZOOM: 100 kr inkl moms. 

Priset ska täcka kostnader för vårt event och eventuellt överskott går till vårt arbete med ungdomar i förorten.

Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmet till följd av force majeure. Våra bokningsregler finner du här.

Första Tankens Dag var den 7 februari, 2010. Initiativtagare till Tankens dag var bl.a. Leif Grytenius och Bengt-Göran Wikström från Gävle. Med Tankens Dag ville de belysa just Tanken och synliggöra Professor Lars-Eric Uneståhls arbete inom mentala träning. Mental träning syftar till att utveckla vår tänkande förmåga på ett för oss människor positivt sätt, och även öka vår medvetenhet och kunskap om Tanken. Genom mer kunskap och Tanketekniker kan vi idag på ett helt annat sätt styra vår hälsa och vårt välbefinnande.

Vi på NLP professionals har arrangerat Tankens Dag sedan 2013 som ett av de ideella projekt vi har under året. Vi vill med vårt arbete fortsätta i den ursprungliga tanken om tankens dag, en dag tillägnad Tanken. Vårt syfte är att väcka tankar om tanken och ge olika perspektiv om tankar inom olika områden.