En kort introduktion till Mindfulness

Arrangör Norra Västmanlands Samordningsförbund
Tid 2020-08-13 08:302020-09-03 11:00
Plats Agueligatan 28 i Sala (Samordningsteamets lokaler)
En kort introduktion till Mindfulness
 

Inbjudan till utbildning

En kort introduktion till Mindfulness

Utbildningen, som omfattar tre halvdagar, innehåller såväl introduktion till Mindfulness men också praktisk övning - att själv utöva och att leda andra.

Efter utbildningen ska du känna dig bekväm med vad Mindfulness är, när och hur du kan använda det samt trygghet i att leda Mindfulnessövning i grupp.

Utbildningsledare är Anette Häggqvist, verksamhetsledare Samordningsteam Sala.

Tid:              

12 augusti   08:30-12:00

13 augusti   08:30-12:00

9 september 09:00-11:00

Plats:            Samordningsteamets lokaler, Agueligatan 28 i Sala

 

Upplägg:     

Dag 1 - Introduktion om vad Mindfulness är, vilka förtjänster som finns med att utöva Mindfulness regelbundet  och få prova på att delta i och leda övning kroppskänning. 

Dag 2 – Återkoppling kring dag 1. Träna att leda och bli vägledd i kroppskänning och andningsankare. Gå igenom begreppet SOAS.

Dag 3 – Återkoppling till hur det har fungerat att leda mindfulnessövningar. Träna på varandra om behov finns. Titta på M – attityder och hur vi kan bli bättre på att befinna oss där. 

Samordningsförbundet använder dina personuppgifter för att hantera din anmälan till arrangemanget. Uppgifterna kommer att gallras vid inaktualitet. Ditt samtycke är frivilligt. Dataskyddslagen ger dig rätt att få upplysningar om hur dina uppgifter har behandlats. Genom att skriva eller mejla till Samordningsförbundets styrelse kan du få dina uppgifter raderade eller rättade.
I och med att du anmäler dig till utbildningen samtycker du till att dina personuppgifter behandlas enligt ovan.

Varmt välkommen med din anmälan!
Ann Rilegård och Anette Häggqvist