Game On - Church Edition 2020

Arrangör EFS & Salt Västerbotten, Luleå Domkyrko, Södra Lapplands pastorat, Svenska kyrkan i Umeå, Sensus
Tid 2020-10-26 13:002020-10-30 14:00
Plats Strömbäcks folkhögskola, Umeå
Game On Church
1200 kr

Game On - Church Edition 2020 

26 - 30 oktober 2020

Gillar du att spela spel i olika former? Gillar du att umgås med och att träffa nytt folk? Och gillar du att umgås med Gud? Då är det här lägret något för dig! Under detta läger kommer vi att ha ett LAN där det spelas olika sorters spel, det kommer finnas konsol-spel i olika former och brädspel av alla dess slag. Det kommer även att bli olika slags turneringar och lekar för dig som känner för det.

När26 - 30 oktober 2020

Var:
Strömbäcks Folkhögskola

Pris: Lägret kostar 1200:- för mat och logi i fem dagar. För att hålla avstånd kommer vi på årets läger sova i egna rum. Det kommer att finnas dubbelrum, samt ett fåtal enkelrum. För att minska smittspridning är det bra om de som redan umgås till vardags delar rum.


När du anmäler dig sker betalningen via Payson.

Om lägret behöver ställas in får du tillbaka avgiften. 

Om någon annan ska betala din deltagaravgift ska du ange rabattkod , se Rabattkod nedan.

Ålder: För dig som är född -06 och tidigare.

I år räcker det att kryssa för att du vill ha LAN plats - det behövs inte en särskild anmälan som tidigare år. 

Ett brev med information om lägret går ut efter att anmälan stängt. Vill du åka på lägret men har inte råd? Många församlingar brukar ge lägerbidrag. Ta kontakt med din närmaste församling för att veta mer eller hör av dig till EFS Västerbotten.

Viktig info
Du som deltagare ansvarar själv för den utrustning du tar med dig till lägret. Game On är ett helt drogfritt läger.

Sista anmälningsdag: 12 oktober 

Mer information om lägret finns www.gameonchurch.se.

Frågor om lägret? Kontakta Isak Samuelsson isak.samuelsson@efsvasterbotten.se 070-2887106

Frågor om anmälan och betalning? Kontakta Magdalena magdalena.sandberg@efsvasterbotten.se 090 - 12 58 22

......................................

Detaljerad information om lägret och betalningen skickas till dig när anmälningstiden gått ut. Betalningen av deltagaravgiften sker till Bankgiro nr 985-2377, EFS Västerbotten. 

Personuppgifter: För att kunna fullgöra åtaganden och bedriva lägerverksamhet tar vi emot och behandlar personuppgifter från anmälda deltagare och för barn även för målsmän. Anmälan av barn under 16 år ska göras/godkännas av målsmän. Se Information om personuppgiftsbehandling för deltagare på läger och arrangemang.

Försäkring: För alla läger som arrangeras av EFS Västerbotten och Salt Västerbotten gäller olycksfallsförsäkring under lägren samt till och från lägren. 

Särskilda behov: Vårt mål är att alla barn & ungdomar som vill ska kunna åka på våra läger. Du kan meddela ert barns särskilda behov, diagnoser eller allergier vid anmälan så kontakter vi dig vid behov och samtalar om vad som blir bäst för ditt barn. Genom att lämna sådana uppgifter i anmälningsformulär eller på annat sätt ger ni ert samtycke till att lagra och bearbeta sådana uppgifter.

Medlemskap i Salt: I lägeravgiften ingår en medlemsavgift på 20 kr till Salt Västerbotten. Medlemskapet innebär att vi kan hålla låga priser på våra läger. 

Lägerbidrag: Om du, eller någon du känner, vill åka på läger men inte har ekonomisk möjlighet till det kontakta Magdalena Sandberg  090-12 58 22, magdalena.sandberg@efsvasterbotten.se Erika Löfroth, erika.lofroth@efsvasterbotten.se 0910-12510

Du kan även söka bidrag hos din lokala församling eller förening. Salt Riks har också en särskild lägerfond www.salt.efs.nu

Information om personuppgifter. De uppgifter du lämnar i denna anmälan behandlas i EFS databas för EFS och Salts verksamhet. Om du vill ändra något i dessa eller ha ett utdrag på vilka uppgifter som är lagrade kan du kontakta efs@efsvasterbotten.se 090 - 12 58 10   

Fotografering: Ibland använder vi bilder från lägren på vår webbplats och i informationsblad. Om du av någon anledning inte önskar förekomma på dessa bilder så kontakta distriktskonsulent Magdalena Sandberg.

Ytterligare information: Mer information om Salt och EFS hittar du på www.efsvasterbotten.se eller genom att ringa EFS Västerbottens kansli 090-12 58 10.

Lägerarrangörer: Luleå Domkyrkoförsamling, Södra Lapplands pastorat, Svenska kyrkan i Umeå, EFS Västerbotten, Salt Västerbotten och Sensus


Rabattkod 
Ledare ange rabattkod LEDARE
Om någon annan ska betala din rabattkod ANNANBETALAR