SUNDAY SESH - YOGA & SNIPPSAUNA

Arrangör Lyckoreceptet
Tid 2020-03-08 15:0017:00
Plats Mindful Yoga Karl Johansgatan 84, 414 55, Majorna, Göteborg

Eventet stängt för nya bokningar

SUNDAY SESH - YOGA & SNIPPSAUNA

Fira internationella kvinnodagen tillsammans med oss!
Dagen består av en 45 min yoga och 45 min tid för information om snippsauna  och hur man gör och använder sig utav det. Det kommer även finnas möjlighet att testa. Vi börjar tillfället med yoga och innan vi byter aktivitet bjuds det på lite lättare tilltugg.

Räkna med en inspirerande och energigivande träff med härliga kvinnor!

Datum: Söndag 8 mars
Tid: 15:00-17:00
Plats: Mindful Yoga, Majorna
Pris: 295 kr 
Early bird pris: 250kr (Gäller till 23/2-2020)

Att ha på sig: Bekväma, rörliga kläder för yogan, även till snippsaunan. En del föredrar att ha en längre kjol/klänning på sig.
Tag med: Handduk/filt att ha runt om dig under snippsaunan.

I priset ingår även lättare tilltugg.
Sista anmälningsdag är 5e mars (anmälan är bindande). 
Begränsat antal platser.

OBS! 
Ånga ej vid mens. Ånga ej när du är gravid. Ånga ej om du haft blödningar från underlivet som du ej vet vad det är. Ånga ej mitt i pågående infektion.
(Vill man ändå ta del av dagen och informationen går det givetvis bra att vara med utan att delta just under själva ångningen)

Varmt välkommen! 

För frågor eller funderingar maila oss på lyckoreceptet@outlook.com

 ---------------------------------------------------------------------------------------

Jacqueline Belfrage är utbildad yogainstruktör och kommer att leda yogan. Sandra Sundfors kommer att leda snippsaunan utefter egna erfarenheter och Wildherbaristas direktiv.

Vad är snippsauna? text från https://snippsauna.com/
Vid en Snippsauna släpps örtånga in i underlivet, lite som att bjuda på örtthé underifrån. Vi uppmärksammar då en viktig kroppsdel och funktion som annars mest får uppmärksamhet inom sex, graviditet eller mens. Inte alltid laddat med positiva känslor. När vi ångar så släpper vi in värme, ånga, örter, kärlek och omsorg fylls både kropp och sinne av välbehag och avslappning.

Snippsauna förekommer i många kulturer. Förr gjorde kvinnor snippsauna i Sverige men kunskapen om det har nästan förlorad här. Det har hetat Hukbad i nordisk kultur. Yoni/vaginal/pelvic steaming är finns i mer utbredd skala i USA, Korea, Sydamerika. Många salonger/spa erbjuder det som behandling och ibland även på deras motsvarighet till mödravårdscentralen. Snippsaunan kan användas enbart för att det är behagligt, avslappnande och skönt men självklart för att stödja vaginan och livmoderns funktioner eller behandla olika åkommor i underlivet.

Om du vill läsa mer om snippsauna och om Wildherbarista:
https://snippsauna.com/