Rekryteringsträff med HKScan 18 februari

Arrangör Arbetsförmedlingen
Plats Arbetsförmedlingen Kristianstad Östra Boulevarden 62 A, 291 23 Kristianstad,...

Eventet stängt för nya bokningar

Nu närmar sig sommaren och många företag söker sommarvikarier!


Tisdagen den 18 februari kl: 9:00 har Arbetsförmedlingen i Kristianstad en rekryteringsträff med HKScan som söker sommarvikarier till sin produktion i Kristianstad.

 

Har du inte redan sökt sommarjobb hos dem så passa på att träffa personer från deras HR avdelning och få en speedintervju på plats.

 

De erbjuder arbetsuppgifter inom slakt, paketering av kött, tillverkning och paketering av charkprodukter, truckkörning, lastning och lossning samt övrigt terminalarbete.

 

De söker dig som:

- har fyllt 18 år och har förutsättningar för ett fysiskt krävande arbete

- kan kommunicera på svenska och kan läsa och förstå text på svenska så att du kan samarbeta med kollegor, förstå säkerhetsinstruktioner och hantera och märka produkterna rätt.

- Vana av industri- eller livsmedelsarbete är meriterande

 

Personliga egenskaper, eget driv och samarbetsförmåga är något HKScan värdesätter högt.

Du behöver inte vara inskriven på Arbetsförmedlingen för att komma på rekryteringsträffen.

För dig som är inskriven på Arbetsförmedlingen: I samarbete med HKscan och Astar genomför Arbetsförmedlingen den här våren en rekryteringsutbildning. Du får möjlighet att från april-juni utbilda dig till livsmedelsoperatör där du sedan garanteras en plats i deras livsmedelsproduktion under sommaren, med möjlighet till förlängning. Under rekryteringsträffen kommer du att få mer information.

Välkommen!