Bootcamp: Skriva för sociala medier

Arrangör Jeanette Niemi
Tid 2020-03-13 12:002020-03-14 12:00
Plats Online: Klicka på kvittolänken i bekräftelsemejlet - där hittar du länken til...
Bootcamp: Skriva för sociala medier
1500 kr + Moms
EFA-student (Gratis)
 

Skriva för sociala medier

Att sprida sitt budskap kan ju vara fruktansvärt långtråkigt, dötrist och tråkigt. Och det kan vara alldeles ... alldeles underbart - som Askungen säger. Dessutom kan det vara förknippat med en mängd förutfattade meningar, måsten och borden. En sak är säker - din läsare och kund kommer att känna det - oavsett om det är framkrystat eller skrivet med glädje och kärlek! 

Min devis är alltid — varför ha tråkigt när man kan ha roligt! Och jag lovar dig att det kan vara en alldeles, alldeles underbar upplevelse att få in ett inlägg som lockar till kontakt, klick och köp. 

Bara för att det är roligt, behöver det inte vara enkelt. Nödvändigtvis inte svårt heller. Det finns några saker som är bra att känna till och några knep att ta till för att göra det såväl enkelt som roligt. 


I denna bootcamp får du: 

  • verktygen

  • knepen

  • arbetssätt

  • träning

som leder till texter och inlägg som väcker uppmärksamhet hos rätt personer. Du kommer inte bara ha ny kunskap med dig efter den här bootcampen - du kommer också ha med dig färdigt material att lägga ut på dina sociala medier! 


Bootcamp för vem? 

Du är välkommen oavsett om du identifierar dig som företagare, entreprenör, kursledare, författare, coach, influencer eller annat. Huvudsaken är att du vill fördjupa dig i att sprida ditt budskap via sociala medier på ett mer effektivt sätt — och ha roligt när du gör det. 


Ta tillfället att hänga med kursledaren, författaren och skrivcoachen Jeanette Niemi, som sedan tio år driver webbföretaget Kreationslotsen och lever ett fritt liv genom att genomföra kurser, coachning och erbjuda digitala produkter.  

 

Du möter också Anna Åberg, Sveriges mesta digitala nomad vars yttre resa efter sex år har utvecklats till en inre resa till att göra skillnad. Anna guidar oss med trygg hand genom meditationer, yoga och inventeringar. 

 

Kursen erbjuds av Extended Freedom Academy (grundare Anna Åberg) där vi är ett flertal ledare som utbildar i systemföretagande. 


Du kan delta på två sätt:

  1. Via zoom (ingår för studenter i Extended Freedom Academy)

  2. Se föreläsningar efteråt (endast  för studenter i Extended Freedom Academy)Upplägg

Tider är ca tider och förändringar kan ske.


Fredag 13 mars

kl 12 Lunch tillsammans via Zoom

kl 13 Rädsloinventering och meditation 

kl 14 Våga vara offentlig i sociala medier  

kl 15 Kaffepaus

kl 15.30 Gruppcoachning - din röst i sociala medier

kl 16.30 Tacksamhetsinventering 

kl 17.00 Avslut

 

14 mars

kl 7.30 Närvaropromenad

kl 7.45 Rädsloinventering och meditation

kl 8 Frukostpaus

kl 9 Att skriva för webben - verktyg och workshop

kl 11 Fikapaus

kl 11.30 Tacksamhetsinventering 

kl 12 Avslut


Plats

Online: Klicka på kvittolänken i bekräftelsemejlet - där hittar du länken till mötet.