Välkommen på frukostföreläsning på Scandic Segevång!

Arrangör Scandic Segevång
Tid 2020-01-17 07:3009:00
Plats Scandic Segevång, Malmö
Standardbiljett
 

Bli medveten om hur du kan leda dig själv
Självledarskap med modellen Framgångshjulet 

”Först landslaget och sedan spel som proffs". Therese Wallter var 17 år med en dröm. Vägen mot målet gick inte spikrakt uppåt men med hårt arbete nådde hon drömmen om att bli elithandbollsspelare. Idag har hon 44 landskamper bakom sig, EM-silver, proffs i Danmark, fyra svenska och ett danskt silver med klubblag. Hon är civilekonom och har arbetat med marknad och försäljning i 14 år. Under de senaste tre åren har hon haft ca 150 uppdrag och därmed träffat drygt 3000 personer under föreläsningar och workshops som mentor och coach.

Therese visar genom Framgångshjulet att medvetenhet skapar möjligheter till utveckling och hon ger verktyg för att leda er i riktning mot er framgång. Therese har under åren på elitnivå tränat sin hjärna att göra medvetna val som gynnar henne och gruppen. Som spelare och ledare har hon gedigen erfarenhet från lagidrott och hur varje individ kan leda sig själv.
 
Skapa driv, tro, rätt fokus, positiv energi och sätt att hantera svåra situationer. Starta året med att leda dig själv, för att sedan kunna leda andra. 
  

När: Fredagen den 17 januari kl. 8.00-9.00
Frukost står uppdukad från kl 7.30.
Var: Scandic Segevång i Malmö - alltid fri parkering.