Farmshack "The Barn" med Perikles & Hillbilly Dirty Boys

Arrangör Matsmedjan i Skåne AB
Tid 2020-01-24 18:002020-01-25 01:00
Plats Farmshack BBQ, Lund
21.00 Entré, garderob och musik
245 kr

Nu är det dags. Tiden är slagen. Farmshack och Dagstorps Gillestuga tar tag i er och vintertristessen och inleder ett samarbete.

MATPLATSERNA ÄR SLUTSÅLDA
Farmshack Roadhouse "The Barn" kommer att vara regelbundet återkommande festtillfälle av olika karaktärer. Vi kommer leverera kända och okända inslag på Livescenen likväl som dans, mat och dryckesarrangemang. Våra ledord är gemenskap, trivsel och trygghet. Vi anser inte att det behövs någon annan åldersgräns än 18 år och det ger vi till er att bevisa att vi har rätt i.
Uppförande har inte med ålder att göra utan handlar om inställning och respekt för varandra.
Den 24.e Januari öppnar vi upp dörrarna till den första kvällen och Perikles är först ut med förbandet Dead Possum som värmer upp scenen och er.
Kommande datum för Farmshack Roadhouse ”The Barn” är 28/2, 3/4, 24/4, 22/5 och vi presenterar tema/inriktning inom kort.
Leta upp hatten och upp med bootsen i taket för nu står glädjen högt. Samla gänget med kompisar och gör detta till en helkväll med mat, dryck, garderob och entré i ett paket. Förboka båda typer av biljett på länken i eventet.
MATPLATSERNA ÄR SLUTSÅLDA
18.00-20.30 Njut av Hillibilly Grillegris på buffe (grillade delar av gris, potatissallad och många trevliga grilltillbehör) i Big Mamas Dining room, goda drycker, kaffe och en kladdig kaka till kaffet. Till maten underhåller smäktande Pete and The Boys från lilla scenen med gitarren i knät och trånande blickar.
Vi kör två ankomsttider: 18.00 respektive 19.00 så det inte blir för lång kö vid grisen.

MATPLATSERNA ÄR SLUTSÅLDA
Matbiljett ger er plats vid ert bord i Big Mamas Dining room hela kvällen mot uppvisande av biljett. Begränsat antal matbiljetter till 100 st och dom bokas innan den 17/1.
21.00 Entrén öppnar och då kör uppvärmningen igång på stora scenen med Dead Possum innan gubbtjyvarna i Perikles tar på sig bootsen och hattarna och fyrar av årets och förra årets slagdängor. Och vem vet kanske kommande också. Yihaaaaaa
I pausen höjs tempot med DJ Johan från Sydkusten
Sista beställning i baren 00.45 och vi stänger 01.00

Biljett A 450:- Entré inkl garderob, Grillegris, 1öl eller 1alkoholfri öl, Kaffe, Pecanpie, Dead Possum, Perikles, DJ Johan

Biljett B 245:- Entré inkl garderob, Dead Possum, Perikles, DJ Johan
Begränsat antal biljetter. Veckan innan bestäms om det blir biljetter i dörren.
Välkomna hälsar Stefan Farmshack och Peter Dagstorp