MIND HACKING för rebeller - UTSÅLT!

Arrangör In the Pink
Tid 2020-02-05 18:0020:30
Plats Rälsplatsen 3 (bakom centralen i huset Glasvasen), Malmö
Fullbokad
Föreläsning
375 kr
Borsjtj (vegansk rysk rödbetssoppa)
105 kr
Fiskgryta (paleo)
125 krMIND HACKING för rebeller - hur du programmerar om din hjärna på 8 veckor 

Mind Hacking, ett nytt och effektivt sätt att förändra tankar, känslor och beteenden. Du guidas på en spännande resa in i ditt undermedvetna operativsystem, The Matrix, och du får lära dig smarta och enkla #mindhacks för att du ska kunna använda mer av din potential. Du får lära dig hur du hackar din undermedvetna programmering som styr 95% av din dag och hur du tar kommandot över din hjärna och ditt liv. 

Karin Tydén är verksam i drygt 25 länder och är idag en av Europas vassaste inom Mind Hacking. Hon har en nästan övernaturlig förmåga att förstå och ”hacka” mekaniken bakom människors undermedvetna mönster och skapa nya och bättre strategier i livet. Karin har hjälpt tusentals människor att maxa sin potential och är ofta coach åt coacherna. Karin är årets vinnare av European Enterprise Award 2019 - Recognised Leader in Mental Health Training Services. 


Karins nya bok "Mind Hacking för rebeller - eller för dig som vill bli en…” kommer att säljas under kvällen till ett specialpris. Det går bra att betala med kort eller Swish.

Läs mer om Karin Tydén här: https://www.karintyden.se/sv-SE


Pris för föreläsningen är 375 sek

Platserna är begränsade och är ej återbetalningsbara.

Välkommen och ät middag hos oss på In the Pink innan föreläsning. Köket stänger 18:00 så kom gärna redan vid 17-17:30 om du har möjlighet.
Fiskgryta med krossade tomater, vitt vin, räkor, aioli, chili (paleo) 125 sek
Borsjtj - Rysk rödbetssoppa inkl ett glutenfritt nöt & fröbröd 105 sek

Välkomna!