Rekryteringsträff för pedagoger

Arrangör Arbetsförmedlingen
Tid 2019-12-12 10:0013:00
Plats Riddarplatsen 36, Stockholm
Rekryteringsträff för pedagoger
 

Om oss

BILDA Personalmäklarna är ett auktoriserat bemanningsföretag med lång erfarenhet av uthyrning och förmedling av vikarier till skolor och förskolor. Vi har varit verksamma längst i branschen och genom hög kvalitet och stort yrkeskunnande erbjuder vi våra kunder och personal ett genuint engagemang.  

 

Brinner du för att arbeta med barn och utveckla deras olika förmågor? Vi på BILDA har ett ständigt behov av att anställa fler behöriga och obehöriga vikarier. Vi söker dig som kan jobba i hela Stockholmsområdet.

 

Dina arbetsuppgifter

I förskolan kan du välja att arbeta på småbarnsavdelning (1-3 år) eller storbarnsavdelning (3-5 år). Som vikarie på förskola är arbetsuppgifterna bland annat att hjälpa barn vid måltider, av- och påklädning och lek både inne och ute. Du arbetar tillsammans med annan personal på avdelningen och ni ansvarar för att den dagliga verksamheten fortgår.  

 

BILDA erbjuder en flexibel behovsanställning där du själv bestämmer hur mycket du vill jobba genom en digital kalender, samt vilka roller/tjänster du vill ta. Som vikarie arbetar du på olika förskolor och/eller skolor i hela Storstockholmsområdet. Uppdragens längd varierar men är oftast en eller ett par dagar.

 

Vidare erbjuder vi introduktionsutbildning samt löpande stöd och dialog med din kontaktperson här hos oss. Du som anställd omfattas även av kollektivavtal.

 

Din profil

Vi söker:

Kockar (med svensk utbildning)

Lärare till grundskolan (behöriga/obehöriga)

Fritidspersonal/Elevassistenter (behöriga/obehöriga)

Barnskötare (behöriga/obehöriga)

 

 

För att arbeta som vikarie behöver du: 

 

- Gymnasieexamen eller motsvarande 

- Tidigare arbetslivserfarenhet i Sverige

- Tala och skriva god svenska  

 

Meriterande är även om du: 

- Har relevant utbildning och/eller kunskap 

- Har erfarenhet av pedagogiskt arbete 

 

För att passa in i rollen som vikarie tror vi även att du har hög social kompetens, är flexibel samt van att ta egna initiativ. Du bör även trivas i en energisk miljö samt vara engagerad och ansvarstagande i ditt arbete. Det centrala i vikarierollen är även ditt stora intresse för att arbeta med barn och ungdomar.  

 

Tycker du att detta passar in på dig? Välkommen på rekryteringsträffen den 12/12 Tid: kl 10:00,

Plats: riddarplatsen 36 i Järfälla, 4tr upp. 

 

För att arbeta med barn behöver du enligt lag ha ett utdrag ur belastningsregistret. Via vår hemsida kan du hitta information och ladda ner blanketten "begäran om utdrag ur belastningsregistret för förskoleverksamhet, skola och skolbarnsomsorg". Gör det redan idag!