STOCKHOLM - Middag & Föreläsning

Arrangör Authentic Relations & Shine Cafe
Tid 2020-02-25 17:3020:30
Plats Kvarngatan 20, Stockholm
Middag & Föreläsning
 

Lider själen? Ja då värker kroppen. Har du någonsin funderat på om det som många kallar utmattning i själva verket kan vara ett uppvaknade? Utmattning och andra tillstånd som landar under samma kategori, psykisk ohälsa som depression, trauma, hsp m.m har nästan blivit ett skällsord idag och man ser det överallt. Men tänk om det är så att allt handlar om att vakna.

MÅLGRUPP
Denna föreläsning tillämpar sig på alla områden. Yrkeslivet, privatlivet, skolväsendet, lärare, elever, chefer osv.

HANDLING

Veronica inleder föreläsningen med att på ett modigt och sårbart vis dela sin egen story från när hon en morgon vaknar förlamad på vänster sida av kroppen och tror hon att hon drabbats av en stroke under natten. Verkligheten var en annan. Läkarna fastställde en svår typ av hjärnutmattning med ptsd och hade en plan om hur hennes väg tillbaka skulle se ut. Men Veronica valde en annan väg med en filosofi som istället tog henne igenom situationen med nycklar hon delar med sig av under föreläsningen. Hon skulle inte bara bota symtomen utan läka orsaken. Vilket betydde att det inte fanns utrymme för annat än att erkänna den nakna sanningen. Veronica delar även med sig av varför hon valde att gå emot det traditonella synsättet. Själv säger hon att hon ser på denna erfarenhet som ett uppvaknande och inte som en sjukdom. Hon menar på att symtomen var fysiska. Men orsaken var själslig. Hennes filosofi är att livet hjälper oss mer än det stjälper oss: ”Vi behöver titta på orsaken men nya ögon och omfamna situationen istället för att förkasta den”, säger Veronica.


Intentionen med denna föreläsning är att varje deltagare ska lämna den med konkreta lösningar och ett nytt mindset. En hoppfullhet och ökat mod. För det är i vår sårbarhet som modet växer sig starkt.


LITE OM INNEHÅLLET:
• Vikten av att tänka omvänt.
• Hur man hittar svaren till läkning i sin egen story genom röda tråden.
• Sårbarhet – Mod.
• Rädsla – Acceptans.
• Kontroll – Tillit.


Middag 17: 30 - 18:50
& sen föreläsning kl 19 - 20:30
Pris: 300 kr 

Maila intresse och bokning till
hej@veronicadurango.se


VARMT VÄLKOMNA.🌺