Responda söker Telefonister

Arrangör Arbetsförmedlingen
Plats Riddarplatsen 36 i Järfälla 4tr upp, Stockholm
Responda söker Telefonister
 

Vi ser att du är en positiv, glad och engergard person som brinner för service. Du sprider god stämning på arbetsplatsen samtidigt en förmåga att hålla dig lugn och professionell i stressade situationer. Som företagets röst utåt är du en duktig kommunikatör och trivs med att arbeta med repetitiva arbetsuppgifter. Goda kunskaper i svenska och engelska, i såväl tal som skrift, samt en hög IT-mognad är ett krav. Har du erfarenhet från callcenter är det mycket meriterande.
Arbetslivserfarenhet
Ingen arbetslivserfarenhet krävs
Krav utbildning
•Gymnasial utbildning
Språkkrav
•Svenska
•Engelska
Lite kort om oss:
Responda grundades 2008 och har sedan start haft målet att bli Sveriges bästa svarsservice! Responda jobbar uteslutande med inkommande samtal och bedriver ingen försäljning.
Du kommer att tillhöra produktionsavdelningen som är Respondas hjärta. Här arbetar våra medarbetare med att säkerställa att våra kunders samtal blir besvarade i tid och med en hög grad av service, kvalité och effektivitet.
Om denna tjänst verkar intressant så är du välkommen på rekryteringsträff i Järfälla Arbetsförmedlingen och träffa arbetsgivaren, ta med dig CV samt referens/intyg från tidigare arbetsgivare. Adress riddarplatsen 36 4 tr upp, Tid kl 09:00,
Varmt välkomna!