SHINE YOUR LIGHT

Arrangör Lyckoreceptet
Tid 2020-01-12 10:0013:00
Plats Konstkollektivet, Pixbovägen 5 431 64, Mölndal
Pris
350 kr

A BRAND NEW YOU - SHINE YOUR LIGHT

Starta upp ditt 2020 tillsammans med oss - du har ett nytt år med helt nya möjligheter framför dig! För vad skulle du göra, vem skulle du vara och hur skulle du leva ditt liv om det inte fanns något som höll dig tillbaka?

Det här är en workshop för kvinnor på temat självkärlek kopplat till konsten att ta hand om sig själv och våga vara den man är. Även om vi tänker att vi tar hand om oss själva och uttrycker de vi är går vi samtidigt ofta runt med en mängd självkritiska tankar där vi förminskar oss själva och därmed alla våra möjligheter i livet - när vi i själva verket kan välja att vara och leva våra liv precis som vi själva vill och drömmer om.

Workshopen består av en föreläsning som utgår från ovan tema kopplat till viktiga diskussioner och övningar i en trygg miljö med andra kvinnor och möjlighet att kunna ta del av varandras kunskap och erfarenheter. Räkna med en inspirerande och energigivande träff med härliga kvinnor som kommer att ge dig nya insikter för att komma närmare den du verkligen är och de saker du brinner för som får dig att skina inifrån och ut.

Don’t be afraid to shine – the world needs your light


Datum: Söndag 12e Januari

Tid: 10.00-13.00 

Plats: Konstkollektivet, Mölndal

Pris: 350 kr  

I priset ingår även lättare tilltugg.
Sista anmälningsdag är 10e Januari (anmälan är bindande). 

OBS! Begränsat antal platser.

Varmt välkommen! 

 

Nathalie Banaszak som leder workshopen är utbildad coach och jobbar med wellness, nutrition och självledarskap med ett holistiskt perspektiv. Hon har lång erfarenhet av att jobba beteendeförändringar och brinner för att hjälpa kvinnor må sitt bästa och gå för sina drömmar. Med sin egen personliga resa som inspiration vill hon stötta andra kvinnor att hitta hem till sig själva, sin egen sanning och ett friare liv. 

Läs mer på www.nathaliebanaszak.com