SHINE YOUR LIGHT

Arrangör Lyckoreceptet
Tid 2020-01-12 10:0013:00
Plats Nordic Wellness Exclusive, Sankt Eriksgatan 6, Göteborg
Pris
350 kr

Det här är en workshop för kvinnor på temat självkärlek kopplat till konsten att ta hand om sig själv och våga vara den man är. Även om vi tänker att vi tar hand om oss själva och uttrycker de vi är går vi samtidigt ofta runt med en mängd självkritiska tankar där vi förminskar oss själva och därmed alla våra möjligheter i livet - när vi i själva verket kan välja att vara och leva våra liv precis som vi själva vill och drömmer om. 

Workshopen består av en föreläsning som utgår från ovan tema kopplat till viktiga diskussioner och gruppövningar i en trygg miljö med andra kvinnor och möjlighet att kunna ta del av varandras kunskap och erfarenheter. Räkna med en inspirerande träff med andra härliga kvinnor som kommer att ge dig nya insikter för att komma närmare den du verkligen är och de saker som får dig att må ditt bästa och skina inifrån och ut. 

Don’t be afraid to shine – the world needs your light 

Datum: Söndag 12e Januari

Tid: 10.00-13.00 

Plats: Nordic Wellness Exclusive

Pris: 350 kr  

I priset ingår även lättare tilltugg och fräsch fika. 
Sista anmälningsdag är 10e Januari (anmälan är bindande). 

OBS! Begränsat antal platser.

Varmt välkommen! 

 

Nathalie Banaszak som leder workshopen är utbildad coach och jobbar med wellness, nutrition och självledarskap med ett holistiskt perspektiv. Hon har lång erfarenhet av att jobba beteendeförändringar och brinner för att hjälpa kvinnor må sitt bästa och gå för sina drömmar. Med sin egen personliga resa som inspiration vill hon stötta andra kvinnor att hitta hem till sig själva, sin egen sanning och ett friare liv. 

Läs mer på www.nathaliebanaszak.com