Snällmarknad på Söderhallarna

Arrangör Stockholmsmarknader AB
Tid 2019-12-14 11:002019-12-21 16:00
Plats Söderhallarna, Medborgarplatsen 3, 118 72 Stockholm, Stockholm
Utställarplats 14/12 -19
500 kr
Utställarplats 21/12 -19
500 kr
Delad utställarplats 14/12 -19
250 kr
Delad utställarplats 21/12 -19
250 kr

Gör din bokningsförfrågan här! 

Du kommer inom 10 dagar att få besked av arrangören om du fått plats på marknaden och i så fall en betalningslänk per mail (avsändare info@simplesignup.se). Då har du 3 dagar på dig att betala platsen.

Välj datum och antal platser i menyn. Klicka dig vidare på knappen "Boka".

Du som utställare måste uppge organisations- / personuppgifter, enligt Skatteförfarandelagen. Mer info om detta hittar du här

VAR & NÄR?

Marknaden arrangeras i en butikslokal i Söderhallarna, en våning upp med utsikt över både Medborgarplatsen och saluhallen. Öppettiderna är kl. 11-16 lördagarna 14 och 21 december 2019. Du som utställare ska delta under hela öppettiderna den dag du bokar.

VAD FÅR DU SÄLJA?

Vi välkomnar säljare med eget utbud på något av marknadens teman:

Småskalig design & produktion: Du som säljer dina egna skapelser

Mathantverk: Lokala matproducenter etc

Antikt & Vintage: Antika föremål och kläder (INTE nytillverkade retroprylar, med antikt avses här t o m 70-talet)

Var noga med att beskriva ditt utbud så detaljerat som möjligt i din bokningsförfrågan. Är du osäker på om ditt utbud passar på denna marknad? Kontakta oss innan du bokar plats: info@stockholmsmarknader.se 

OM UTSTÄLLARPLATSEN

Utställarplats: Platsen består av ett bord (70x180 cm), med lite utrymme runt om att fritt utnyttja. Vi uppmuntrar utställare att "bygga" sin egen plats :) Platspriset är 500 kr. 

Delad utställarplats: Innebär att man delar ett bord med någon annan likasinnad. Halva bordsytan blir din, d v s 70x90 cm. Passar dig som inte har så mycket, eller som säljer små pinaler. Platspris 250 kr.

Frågor eller önskemål? Kontakta oss!

KÖPVILLKOR

* Betalning av platserna sker efter att din bokningsförfrågan godkänts. 
* Betalning ska ske inom 3 dagar från att din bokningsförfrågan godkänts. Du kommer att få en länk till betalsidan där du kan betala för platsen med betalkort (VISA, MasterCard). Länken kommer i ett mail med avsändare info@simplesignup.se (bokningstjänsten).
* OBS! Köp av säljplats är bindande – ingen ångerrätt eller öppet köp gäller. Köpt platsbiljett kan därmed inte återlösas eller bytas mot annan.
* Det är viktigt att du inte köper plats om du är osäker på om du kommer att kunna delta. Detta då vi kan komma att marknadsföra just dina produkter i annonseringen för marknaden. Om du mot förmodan skulle få oväntade förhinder vill vi att du hör av dig i så god tid som möjligt.
* Platsen går inte heller att överlåta till annan utan godkännande från arrangören. 
* Genom din betalning av denna platsbiljett accepterar du de villkor som gäller för att sälja på marknaden (angivna här på sidan). Alla uppgifter i bokningsformuläret ska uppges korrekt för att bokningen ska vara giltig.


PRAKTISK INFORMATION
* Utställare ska sälja det utbud de uppgett vid bokningsförfrågan, samt delta under hela dagen.
* Etablering för säljare före kl. 10.30 på marknadsdagen (ev redan under fredagseftermiddagen, om så önskas). Om man inte anlänt till kl. 10.30 riskerar man att förlora sin plats.
* Efter kl. 15, när marknaden är slut, packar alla ihop, städar sin plats, tar med sig osålda prylar och skräp hem. Det är inte tillåtet att lämna kvar några sopor på området.
* Alla ska ha packat ihop senast kl 17.30. Det är ok att lämna grejor i lokalen mellan tillfällena, om man bokat flera datum.
* Belysningen i lokalen är varierande.
* Tillgång till el finns i lokalen, i viss begränsning. Maila oss i förväg om du behöver el och ange hur mycket/till vad.

Mycket välkommen till Snällmarknaden på Söderhallarna!

Mer info: www.snallmarknad.se 

Arrangör: Stockholmsmarknader AB, arrangör av flerfaldigt prisbelönta marknader och hållbara event i 15 år.

Kontakt: info@stockholmsmarknader.se