HITTA RÄTT VÄG TILL JOBB/ VÄGEN IN

Arrangör Arbetsförmedlingen
Tid 2019-11-19 08:0010:30
Plats Vida Arena, konferensrum Storskogen , Växjö
HITTA RÄTT VÄG TILL JOBB
 

HITTA RÄTT VÄG TILL JOBB!

Vilket är ditt drömjobb? Vill du träffa framgångsrika företag, lära dig mer om ett yrke och skaffa dig värdefulla kontakter?

Då är du välkommen den 19 november till Vida Arena, konferensrum Storskogen mellan kl. 08.00-10.30 där du hälsas välkommen av Växjö Lakers tillsammans med våra sponsorer/ företag till en träff med speed-date.

För att vi ska kunna arrangera träffen på bästa sätt är det viktigt att du anmäler att du kommer. Anmälan görs här: https://simplesignup.se/event/159212 

Kom ihåg att ta med CV och ev personligt brev till träffen.

Växjö Lakers som förening vill vara en drivande part i ett hållbarhetsarbete. Vi vill arbeta för att tillsammans med våra sponsorer öppna upp praktikplatser till arbetslösa ungdomar i vår hemstad. På vår speed-date får du träffa företag som vill ge dig möjlighet att skaffa värdefulla kunskaper och viktiga kontakter.

Praktik har visat sig vara en effektiv väg för Dig som ungdom att få ditt första jobb. Därför samordnar vi tillsammans med Arbetsförmedlingen speed-date-aktiviteter för att öppna dörrar till nya erfarenheter och på så sätt sänka arbetslösheten. Praktiken varar upp till 3 månader. Vi kallar det "Vägen in". Vägen in är ett koncept framtaget av svenska hockeyligan SHL som har visat sig framgångsrikt när det gäller att hjälpa ungdomar in på arbetsmarknaden.

Tillsammans gör vi skillnad och skapar morgondagens samhälle!