GRÖNDALSREVYN 2019: Nödljus och prepparkakor - en musikalisk julshow för hela familjen

Arrangör Körföreningen Megafon & Mikrofon
Tid 2019-12-07 15:002019-12-08 18:00
Plats Kulturskolan, Sjöbjörnsv 1, Gröndal, Stockholm

Eventet stängt för nya bokningar

Gröndalsrevyn

Årets Gröndalsrevy handlar om våra förberedelser om krisen eller kriget kommer, alltså det vi brukar kalla för ”prepping”. Vi följer Gröndalsbornas förberedelser på olika humoristiska sätt där oväntade relationer och hemliga skogsmöten är lika självklara som överhängande hot från vår omvärld. Men vilka är de egentliga hoten? I jakten på de rätta ”prepparkakorna” inför en kris kanske det mest relevanta hamnar i skuggan av en bunker? Vilken betydelse har familjen när det krisar? Och vad är egentligen en kris? Svaren på dessa och alla andra frågor får du den 7-8 december!


Föreställningar

Lördagen den 7 december kl 15.00
Lördagen den 7 december kl 19.00
Söndagen den 8 december kl 13.00
Söndagen den 8 december kl 16.00

Föreställningen är cirka 2 tim inkl. paus
 

Plats

Kulturskolans lokaler, Sjöbjörnsvägen 1, Gröndal, Stockholm


Biljetter

100 kr/vuxen
70 kr/barn

Barn är under 18 år. Barn som sitter i knä går gratis och behöver ingen biljett. Köpt biljett återbetalas ej, men biljetten kan överlåtas vid förhinder. Platserna är onumrerade.

Insläpp till biljettkassan och fika 30 min innan show. Insläpp till scenen 10 min innan show.


Om oss

Vuxenkören Megafon och ungdomskören Mikrofon är den ideella körföreningen i Gröndal som spelar den återkommande "Gröndalsrevyn". Vi sjunger pop, musikal, gospel och visa och kompas av ett liveband. Vi knyter ihop vår stämsång med dans och teater och ger publiken upplevelser för både ögat och örat.