Kära Klimakterie(t)

Arrangör Stilla Tankar
Tid 2019-11-09 10:0014:00
Plats Mamita Sthlm, Vikingagatan 29, Stockholm
Workshop early bird
700 kr
Workshop
790 kr

KÄRA KLIMAKTERIE(T)


Välkommen på en workshop där du får ta tillbaka kraften som det innebär att vara kvinna innan, under och efter klimakteriet. Workshopen är upplevelsebaserad, holistisk och kreativ. DU är välkommen. Lördagen den 9/11 smäller det. På Mamita Sthlm. 

Dagen bjuder på mjuk och flödande yoga för att landa in i kroppen, lättsam fakta om vad klimakteriets faser handlar om samt övningar där du får utforska ditt förhållningssätt till klimakteriet genom tanke, känsla, kropp och intuition.  
Dagen innehåller även tid för reflektion så ta gärna med en anteckningsbok och penna.

Workshopen passar dig som vill veta mer om klimakteriet och hitta ett förhållningssätt till en naturlig process som alla kvinnor går igenom men som det pratas alldeles för lite om. Kanske är du där, kanske snart eller så är du igenom. Oavsett så är du välkommen att dela denna dagen med oss.

PRAKTISK INFO 
Datum: Lördagen den 9/11
Tid: 10-14
Plats: Mamita Sthlm, Vikingagatan 29
Investering: 700 kronor om du norpar någon av våra early bird-priser. Ordinarie pris är 790 kronor. I priset ingår även kaffe/te och enklare tilltugg.

OM KURSLEDARNA: 

Maria Forslund är yogalärare, samtalsterapeut och andningsinstruktör. Sedan 2008 driver hon företaget Stilla Tankar som erbjuder yoga, coachning, andning, föreläsningar och utbildningar. 

Ulrica Kjellgren är verksam inom dagligvaruhandeln men jobbar också med coachande samtal utifrån ett holistiskt perspektiv.
De båda träffades för snart fjorton år sedan på en terapeut-utbildning. Detta är deras andra workshop tillsammans

Ulrikas ord om klimakteriet:
"Hösten 2009 konstaterade min läkare att mina ägg tagit slut och att jag gått in i ett för tidigt klimakterium, då var jag 35 år gammal. Nu tio år senare, känner jag mig mogen att dela med mig av den erfarenheten och framförallt finns en längtan hos mig efter att vi kvinnor, oavsett ålder, ska kunna få utrymme att uttrycka och tillfälle att belysa en naturlig del av våra liv som vi kanske inte talar så mycket om.”

Marias ord om klimakteriet: 
För knappt ett år sedan slutade jag med preventivmedel. Sedan kom inte mensen. På nästan ett halvår. Jag började sova sämre och blev trött och tung i både kropp och sinne. En förändring. Sedan kom mensen igen. Också den förändrad, annorlunda. Utan att veta (vilket vi aldrig riktigt kan) så känner jag att förklimakteriet är här .


Observera att din bokning är bindande men ej personlig.
Varmt välkommen!