Kommunikation i arbetslivet

Arrangör https://hratonce.com
Tid 2019-11-21 10:0011:00
Plats Via din enhet, surfplatta eller mobil , Online
Kommunikation i arbetslivet
390 kr + Moms


Välkommen till Katrine Koutakis föreläsning Kommunikation och samtal i arbetslivet

Vad är kommunikation och vad påverkar i vår kommunikation? Fokus på mellanmänsklig kommunikation. Villkor för konstruktiva samtal. Samtalsverktyg. Grupper och kommunikation. Verbal- och ickeverbal kommunikation (kroppsspråk). Lärande och utveckling genom samtal.om Katrine Koutakis har lång erfarenhet av att undervisa studenter på Örebo Universitet..

Katrine Koutakis har en magisterexamen inom ämnet arbetslivsvetenskap och har lång erfarenhet av utbildning och är en erfaren föreläsare inom HR-området.

Kommunikation och samtal i arbetslivet

Innehåll:

Vad är kommunikation och vad påverkar i vår kommunikation? Fokus på mellanmänsklig kommunikation. Villkor för konstruktiva samtal. Samtalsverktyg. Grupper och kommunikation. Verbal- och ickeverbal kommunikation (kroppsspråk). Lärande och utveckling genom samtal.'

Så här gör du:

Boka din föreläsning

På kvittot hämar du länken till föreläsningen. För att du ska ha ett riktigt fint utbyte förelsår vi att du tar med hela ditt team, slår er ner i ett konferensrum och deltar live ihop med Katrine Koutakis.Ni kan givetvis ställa frågor till Katrine och diskutera sinsemellan. Hjärtligt välkomna.