Anmälan till Ledarutbildning Gemaket, Malmö, Göteborg och Linköping

Arrangör Kvinna till Kvinna
Tid 2019-10-12 09:002019-10-13 16:00
Plats Sensus - Studentgatan 4, 211 38 Malmö, Malmö
Standardbiljett
 

Hej och välkommen till Kvinna till Kvinnas ledarutbildning för dig som vill bli ledare i Gemaket i Malmö, Göteborg och Linköping!


Gemaket är ett rum för nyanlända och etablerade tjejer. Som ledare i Gemaket kommer du hålla i träffar där ni tillsammans kommer att samtala om samhällsfrågor, feminism och normkritik. Du som ledare kommer bli en viktig del i att rekrytera, peppa och stötta andra tjejer. Träffarna kommer att ske varannan vecka under en tremånadersperiod där du som ledare kommer hålla en till två träffar tillsammans med en annan ledare. Mot slutet av perioden kommer du tillsammans med andra ledare och deltagare från hela Sverige att delta i en peppande lägerhelg.


För att engagera sig som ledare i Gemaket krävs det att en deltar i en utbildningshelg som arrangeras av Kvinna till Kvinna och studieförbundet Sensus. Utifrån sin lokalkännedom ska ledarna aktivt delta i processen att hitta deltagande tjejer i ålder 15 –25.


För ledare i Linköping, Göteborg och Malmö hålls ledarskapsutbildning i Malmö den 12 oktober 9:30-18 och 13 oktober 9:30-16. Det är obligatoriskt att delta hela utbildningshelgen.

För ledare från Göteborg och Linköping står Kvinna till Kvinna för rese och boendekostnader.


Under utbildningen kommer du:

  • lära dig om Kvinna till Kvinnas arbete

  • lära dig mer om vad det innebär att vara ledare i Gemaket

  • få utbildning i normkritiskt ledarskap

  • träffa och lära känna andra engagerade kvinnor

  • få redskap till rekrytering av nya deltagare

  • få frukost, lunch och mellanmål


Sista anmälningsdag är 4 oktober kl 12:00. Det brukar vara högt tryck och vi kan inte garantera plats till alla. Vi utgår därför från först-till-kvarn-principen och att sökande uppfyller vissa krav. Vi går igenom listan och kontaktar dig efter att anmälningen stängt


Hör av er till oss om ni har några frågor!


Vänligen,

Mehrnaz Taklif

Praktikant  
070-8375243

Hannah Sörbom
Projektassistent
073-9500323
hannah.sorbom@kvinnatillkvinna.se