Body Love Yoga i Lund 11/12

Arrangör Christine Kiliam AB
Tid 2019-12-11 18:0019:30
Plats Merkuriusgatan 2, Lund
Body Love Yoga i Lund 11/12
200 kr

Body Love Yoga är en meditativ form av yoga med fokus på avslappning i rörelse. Vi guidar kroppen tillbaka till sitt naturliga rörelsemönster där den så småningom kan uttrycka sitt autentiska ansträngningslösa flöde. Kombinationen av djup avslappning och väckande av slumrande muskler som behöver aktiveras för en sund balans i kroppen balanserar yin och yang och ger dig tillgång till mer av din inneboende kapacitet. Både på yogamattan och i livet som helhet. 


Vägen till självkänsla på djupet går genom kroppen. För att utveckla äkta och innerlig kärlek till oss själva behöver vi ha intim kontakt med våra egna kroppar. Vi behöver lära oss att älska och omfamna dem precis som de är i varje ögonblick. Vi behöver också medvetet ge dem uppmärksamhet och kärlek för att de ska fortsätta att vibrera av livslust genom ett helt liv.


Yogaformen är inspirerad av organisk och dynamisk yoga och har alla hälsobringande och stärkande effekter som yoga har när den utförs med respekt för kroppen.


De öppna klasserna fungerar både för nybörjare och mer erfarna yogis eftersom klasserna är designade för att din kropp ska förstå instruktionerna i den takt den är redo för dem.


Jag bjuder in till tre öppna Body Love Yoga-klasser i Lund under hösten: 13/11, 27/11 och 11/12. Du är välkommen att komma på alla tre, eller enstaka. Se mer information under fliken "Evenemang" på min sida Christine Kiliam AB. Framöver kommer jag att erbjuda några enstaka öppna klasser, och tre helgkurser per år.

Vi kommer att vara i den lilla exklusiva yogastudion där det finns plats för 10 deltagare.

Pris 200 kr inkl. moms. Betalning = bokad plats.
OBS! Köpt biljett återlöses ej, och kan fritt överlåtas till någon annan om så behövs.

Plats: Merkuriusgatan 2 i Lund.

Kom gärna ombytt då det finns begränsat med ombytningsutrymme. 

Välkommen!

Christine Kiliam