Företagarboost: Krishantering

Arrangör Lundaföretagare
Tid 2019-10-16 07:3009:00
Plats Handelsbanken Stora Södergatan 15, Lund
Företagarboost: Krishantering
 

Krishantering

 

Välkommen på Företagarboost – mitt i veckan, mitt i månaden som en vitamininjektion till Lunds alla företagare. Vi bjuder på trevligt affärsmingel, frukost, ett aktuellt föredrag med frågestund efteråt och en utvald gäst får dessutom möjlighet till extra boost. Handelsbanken i Lund sponsrar med lokal och frukost!


Tid:
16 oktober kl 07.30-09.00


Plats:
Handelsbanken, Stora Södergatan 15, Lund

 

Ibland inträffar oförutsedda händelser som man inte kan förutse och som man helst av allt hade önskat slippa. Dessutom har denna händelse en stor påverkan på individen eller individerna som den berör, något som kan medföra stressreaktioner och till och med framtida sjukdomstillstånd. En kris har uppstått!

 

Vad är en kris? Kan man förbereda sig för en kris och hur bemöter man den?

Vi kommer under denna morgon att beröra ämnet kris och dess olika delar. Samt hur man agerar om en kris uppstår på arbetsplatsen.

 

Nadine Seveli är medgrundare och delägare av Prevesta Services som jobbar med utbildningar och konsulttjänster inom sjukvård, brand och säkerhet. Hon har en bakgrund med olika positioner inom säkerhetsbranschen och innan hon startade upp Prevesta jobbade hon som affärschef i den danska koncernen Falck Emergency.

 

Frukosten sponsras av Handelsbanken, men en avgift om 200 kr faktureras om du inte kommer eller om du avbokar efter sista anmälningsdatum. Platsen kan överlåtas. Begränsat antal platser. Anmäl dig senast den 13/10.  

 

Varmt välkommen!

 

Följ ”Lundaföretagare” på facebook för mer information om kommande program:

13/11 Lagar och sociala medier/ Charlotte Andersson, Trädgårdh advokatbyrå

11/12 GDPR – aktuellt för småföretagare /Henrik Nermar, Silenta informationssäkerhet

15/1 Förebygg sjukskrivningar/Heléne Andersson och Birgitta Geijer

12/2 Projektledning i storformat/Per Nilbrink