Haçienda 30: Jon Dasilva (Haçienda, Soma, Ellum Audio), Dj Bacid & Skyjacker (WMWL), Besh One & Jessaja (Kärleksklubben)

Arrangör WMWL & Inkonst
Tid 2012-12-01 23:00
Plats Inkonst, Bergsgatan 29, Malmö, malmo
Early Bird
80 kr
Dörren
100 kr

The Hacienda must be built!!!

Välkommen till den officiella Hacienda World Tour - 30 Year anniversary som firar den legendariska Manchesterklubben FAC 51 - The Haçienda!

1a December, Inkonst Malmö 23 - 03

Facebook:
http://www.facebook.com/events/409321325808062


Stora golvet
JON DASILVA (Haçienda / Soma / Ellum audio)
BACID (WMWL)
SKYJACKER (WMWL)

Nya rummet:
BESH ONE (Kärleksklubben)
Jessaja (Kärleksklubben)

Madchester, som också Manchester kallades under slutet av 80- och början av 90-talet, gav oss Joy Division, New Order, Happy Mondays och kanske viktigast av allt, klubben Hacienda aka Fac51, som var serienummer 51 i tillika mytomspunna Factory Records. Englands House-scen fick en turboinjektion genom Haciendas tillkosmt, och nu när klubben fyller 30 år firas det med en världsturné.

Fac51 Hacienda var en central punkt i Europas klubb liv som var med och skapade house & techno kulturen som vi känner till det idag. Det var pionjär-Djs som Andrew Weatherhall, Jon Dasilva och Mike Pickering sida vid sida med Madonna, Happy Mondays och New Order som definierade neonnätter och extas.

Malmö placerar sig åter igen på musikkartan genom att boka in den officiella turnén och en lika mytomspunnen DJ som klubben själv, nämligen Jon Dasilva!

Jon Dasilva var resident-DJ på Fac51 Hacienda på under de viktigaste åren och är idag mer aktiv än någonsin med en rad produktioner bakom sig. Senast på skivbolag som Soma, Rush hour och samarbete med Maceo Plex på Eriks egna Ellum Audio.

Lokal support tillhandahålles av Bacid & Skyjacker från WMWL. Räkna med klassisker och senaste promos, i en salig blandning!

I lilla rummet huserar Malmö hip-hop & funk legionärerna BESH ONE och JESAJA från Kärleksklubben/Cirkus, som knappast behöver närmare introduktion till Malmöpubliken.


Ålder 20+
Förköp (gå före i kön): 80 kr
Dörren: 100 kr
23 - 03

Powered by:
Heineken: http://www.facebook.com/heineken
Pioneer: http://www.facebook.com/pages/Pioneer-DJ-Sweden/373390714849?fref=ts