Mingelmiddag - Minska ditt klimatavtryck

Arrangör Klimatlätt och Uppsala Naturskyddsförening
Tid 2019-10-01 18:0020:00
Plats Kollaboratoriet, Östra Ågatan 19, Uppsala

Eventet stängt för nya bokningar

Välkommen till mingelmiddag, information och diskussion kring hur vi kan hjälpas åt för att leva mer klimatsmart tillsammans med Uppsalas alldeles egna hållbarhetsinfluencer – Therese Zätterqvist!

Kvällen kommer börja med ett samtal kring hållbara livsstilar och hur man genom Uppsalas klimatkampanj Klimatlätt kan bli mer klimatsmart genom appen och klimatkalkylatorn Svalna.

Vi bjuder på middagswraps och dryck och du får möjlighet att mingla med andra för att själv inspireras och dela med dig av dina klimatsmarta tips. På plats finns representanter från Uppsala Naturskyddsförening och Klimatlätt.

Klimatlätt är ett samarbetsinitiativ och en satsning med syfte att stötta och hjälpa de som bor och jobbar i Uppsala län på vägen till ett mer klimatsmart liv. Tillsammans tar vi gemensamma steg mot ett hållbart Uppsala!

Uppsala Naturskyddsförening vill bidra till kampanjen genom att ge möjligheten att dela med sig av sin kunskap och tips kring hur man kan leva ett mer klimatsmart liv! Det kommer att göras genom regelbundna mingelträffar, ett onlineforum med syftet att dela med sig av konkreta tips och initiativ samt genom klimatkalkylatorn Svalna som ger dig koll på din klimatpåverkan och hjälp att minska den.