Skolledarforum 2019

Arrangör Vuxenutbildning i Samverkan (ViS)
Tid 2019-11-19 09:452019-11-20 15:30
Plats Långholmen Konferens Alstaviksvägen 19 117 33 Stockholm, Stockholm
Fullbokad
Skolledarforum 2019
 
Väntelista till Skolledarforum 2019
 

Välkomna till Skolledarforum 2019!

Den 19-20 november 2019 upprepar vi förra årets succé med ViS Skolledarforum!

På Skolledarforum får du som är lokal politiker, skolledare eller chef inom kommunal eller privat vuxenutbildning möta beslutsfattare, myndighetsrepresentanter och kollegor i ett mindre samtalsforum där dialogen är prioriterad.

Skolledarforum är endast öppet för medlemmar i ViS. Vi har även begränsat deltagarantalet till 35 personer för att garantera att du verkligen får chansen att både inhämta de senaste nyheterna inom vuxenutbildningen och göra din röst hörd i samtalet.

Som vanligt kommer du att få möta och samtala med representanter för regeringen, myndigheter och SKL. Nytt för i år är att vi även tänker genomföra två temapass på konferensen. Vi planerar just nu för att kunna erbjuda en genomlysning av upphandlingsfrågan som det ena temat, och det andra temat är arbetssituationen för rektorer inom vuxenutbildningen.

Pris: 3 500 kr exklusive moms, endast medlemmar. 

Anmälan är bindande, dock kan platsen överlåtas till annan person. 2 luncher, fika samt konferensmiddag ingår i priset. 

Vi kommer att begränsa deltagandet till två deltagare per kommun eller företag för att sprida deltagandet så mycket som möjligt. Om man vill anmäla fler deltagare kan vi bara garantera plats om konferensen inte är fulltecknad.

Vi kan också erbjuda boende på Långholmen till 25 personer för 1.692 kr + moms per natt. Vi kan dock bara garantera detta erbjudande för bokningar gjorda senast den 19 oktober!

Vill du hålla dig uppdaterad och påverka är Skolledarforum platsen!