CHANGE - AW med BPW Stockholm och Cristina Söderberg

Arrangör BPW Stockholm
Tid 2019-10-10 17:0020:00
Plats Radisson Blue Strand Hotel, Nybroviken, Stockholm, Stockholm
Medlem 180 kr
 
Gäst 280 kr
 

AW med BPW Stockholm 10e oktober 2019   17.00-20.00 med Cristina Söderberg

 

Cristina Söderberg flyttade till Sverige för 20 år sedan och är en strateg med bred erfarenhet inom telekom hon är en entreprenör och talare med en rik blandning av kulturer.


Hon Nominerads till ”Årets Chef” av Chef Magazine år 2015 och 2016 och har belönats med ”Distinguished Toastmasters Award”. Hon stödjer även TedX Stockholm som Talarcoach. 

Cristina är kreativa, driven och självmotiverande och har en passion för att hjälpa människors att nå sin fulla potential och mål oavsett var hon är.

CHANGE
Change management är en välkänd term som används dagligen i arbetslivet. De flest av oss kommer i kontakt med förändringar, antingen genom att leda den, stödja den, eller behöva gå genom den. Vi kan inte undvika det. Men hur använder vi de kunskaper vi får från att genomgå förändring och de metoder som finns för att hantera det? Förändringar behöver vi alla genomgå oavsett om det är i arbetslivet eller privatlivet.

 


Cristina kommer att dela med sig hur metodiken för Change management stöttade henne i hennes egen resa genom kulturell integration och karriärsutveckling.

 

Hon kommer att ge er värdefulla nya perspektiv, användbara verktyg  och med rätt användning av dessa så att ni kan öka effektiviteten i att hantera era egna livsprojekt för att hantera förändringar framöver och få den fantastiska energi man bara får när man är medveten om hur man gör så att saker händer som vi önskar.

 

Missa inte detta tillfälle att bli inspirerade av Cristinas resa och att få verktyg att hantera de förändringar du står inför.

 

Välkommen!
När: 10e oktober 17.00

Var: Radisson Blue Strand Hotel

Pris: 280 för gäst och 180 för medlem (ingår föreläsning och middag) betalning sker på plats med kort.
Anmälan:
https://simplesignup.se/event/156966

Avanmälan sker minst 24 h innan till stockholm.bpw@gmail.com, annars kan en avgift komma att debiteras.