Workshop - Omfamna DIN högkänslighet och gåva.

Arrangör Authentic Relations
Tid 2019-11-16 09:3016:00
Plats Kungsholms Kyrkoplan. 4 Portkod 0723, 1 trappa ned. , Stockholm, Stockholm
Föreläsning: Omfamna din högkänslighet
794 kr

Behöver du finna nycklar till din gåva?
Då är denna workshop för dig.

Många upplever det svårt att förstå sin högkänslig och ser den som en begränsning.Det här behöver vi ändra på igenom att omfamna denna gåva och låta den arbeta för oss istället för emot oss.

Idén är att se hur hög känsligheten och den empatiska förmågan arbetar till din fördel så att det blir en tillgång. Men för att möjliggöra detta så är det viktigt att förstå hur den fungerar för varje enskild individ då det kan te sig olika i beroende på styrka och person. 

PROMGRAM

Blockeringar - Intuition – Fördelar – Vad höjer och sänker energin - Upp och ner koppling – Narcissism – Tecken - Balans

Fysiska signaler – Hur man låter kroppen bli kompassen istället för tankarna.

Hur man hanterar omgivningen – Många känner ett enormt utanförskap med sin gåva och upplever en förvirring i hantering till närstående.

Pathway – Det finns ett syfte med vår gåva och här ska vi gå in och finna just dina styrkor för att du lättare ska förstå hur din gåva kan bana väg för just din livsuppgift.

Workshopen varvas med föreläsning och egna övningar. Vi kommer även att dela då det är i mötet med varandra vi finner fler användbara nycklar.

Dagsschema

09:30-ˇ16:00.

09:30-ˇ12:00.Full fart.

Lunch 12:0013:00 – obs!  Finns fik med bra lunch 200 meter ner.

13:00 - 16:00 Full fart.

Fika på för-ˇ och eftermiddag ingår.


(Din plats är säkrad när anmälan samt betalningen är gjord)

Anmälan och betalning är bindande. Avbokning är endast gällande om den sker 14 dagar innan eventet startar med uppvisande av sjukintyg.


P:S Är det problem med bokning så maila på hej@veronicadurango.se

Mer om Veronica hittar du här. http://veronicadurango.se/